Mi ez a kuki mánia?
Figyelt kérdés
Hihetetlen mit nem talál még ki az ember. Ember? Homo Sapiens úgymond. Mintha elment volna az esze, mintha főbe ütötték volna. Nade az összest?
Más magyarázatot nem találok hogy miért is kellene rábaxni minden egyes kibaxott weboldalra hogy: értem, beszopom a kukit.
2017. dec. 18. 19:30
2/15 A kérdező kommentje:
Hát minden weboldalon jóember. Accept cookies? Ilyesmi. Nemondd hogy neked nincs.
2017. dec. 18. 19:36
3/15 anonim válasza:
Van, csak nem sikerült értelmesen megfogalmaznod. Európai Uniós kötelezettség az erre való figyelmeztetés. 1, azaz egy alkalommal kell ezt látnod, elfogadás után nem fog megjelenni amíg nem törlöd a böngésződből a sütiket. Ha direkt nem fogadod el és mégis zavar azzal csak magadat szopatod.
4/15 anonim válasza:
Azért vann ez, mert dilletánsok avatkoztak bele olyan dolgokba, amikhez nem értenek
5/15 A kérdező kommentje:
#4 én is erre gyanakodtam.
#3 ha valamit keresel a gugliban mindig valami új oldalra jutsz. És ott a kuki lexopni. Persze ha a tablettről mész ugyanoda mégegyszer akkor megint ott a kuki, ha meg a munkában akkor megint. Ha új telót vettél vagy isten ments gyáriztad akkor megint xophatsz. És ez így megy a végtelenségig.
2017. dec. 18. 19:49
7/15 A kérdező kommentje:
Gépen le lehet de mobilon nem. És pont a mobilon zavar mert fél képernyőt is elfoglal néha
2017. dec. 18. 20:07
8/15 anonim válasza:
"kuki mánia" Véééégem :D :D :D :D A nevedet megláttam, azt hittem mégegy iOS 11 leszóló kérdés :D :D Am annyira nehéz rányomni a "megértettem" feliratra. Amúgy törvény írja elő, hogy figyelmeztetnije kell a weboldalaknak erről. Az lenne a fura, ha nem látnád :D Amúgy nekem már fel sem tűnik :D :D
9/15 anonim válasza:
Azért mert a sok paranoiás casual ember sír, hogy észrevétlenül ellopják a nagyon fontos személyes adataitak - amik az oldalnak és a felhasználónak könnyítik meg, hogy gyorsabban működjenek együtt, és ne kelljen minden egyes alkalommal leellenőrízni minden egyes sz@rt. Tessék most már nem észrevétlen, örülhetnek.
10/15 anonim válasza:
Egész biztos, hogy akkor is el tudják lopni az adataid, ha ott a figyelmeztetés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!