Mi a véleményetek a Xiaomi MI A1 készülékről?
Te hova sorolnátok közép vagy felső kategória?
optimizálás szempontjából milyen?
Tényleg nem annyi, félrenéztem...
De akkor a kérdés lezárva. Felső kategóriás telefon nincs 100 alatt és a Oneplus az egyik legolcsóbb felső kategóriás telefon.
(+ a Galaxy s8-at nem ajánlom abból a boltból venni ahol 161 ezer)
Nem úgy határozom meg, csak egyszerűen nem lehet olyan olcsón kapni felső kategóriás telefont.
Az iPhone 7 nem sokkal drágább ,mivel az már több mint 1 éves készülék, a Oneplus 5t az 2017 novemberi. Én a Oneplust venném, az android miatt is de azért az iPhone 7 sem rossz telefon. Mindennapi használat közben nem lehetne észrevenni gyorsaságbeli különbséget közöttük. Mint ahogy egy iPhone X és Oneplus 5t között sem.
(érdekesség: A Oneplus 5T gyorsabban töltődik fel és lassabban merül le mint bármelyik iPhone.)
Nem elég erős. A legtöbb nagyobb játék nem menne rajta 60 FPS-el. Tudom mert nekem is ilyen processzor van a telefonomban.(Xiaomi redmi 4 prime).
A kamerája viszont elég közel van a felső kategóriához. A telefon bemutatóján úgy is mondták hogy flagship dual camera, de később a tesztekből úgy láttam, hogy azért mégsem olyan jó mint egy S8-nak vagy iPhone-nak. Ha jól emlékszek főleg kevés fényben nagyon rossz.
Nincs sok különbség. Ha 2-3 évig akarod használni és nem is játszol akkor egy Xiaomi Mi A1 is tökéletes lenne szerintem.
Ha youtubeon rákeresel: Xiaomi mi a1 Samsung galaxy s8 speedtest, több videót is kiad ahol összehasonlítják a kettőt.
Nem vagy gazdag, de felsőkategórias telefon kell, ezért veszel egy szürkeimportos S8 at.
Ez kb olyan, mintha németből hoznád a 15 éves hengerfejes Audikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!