Mi a véleményetek a Xiaomi MI A1 készülékről?
Figyelt kérdés
Te hova sorolnátok közép vagy felső kategória?
optimizálás szempontjából milyen?
2017. dec. 15. 22:55
1/29 anonim válasza:
Pár napja vettem. Túl sokat még nem tudok róla mondani. Eddig jónak tűnik. A Stock droid miatt választottam. Közép kategória. De eme fórumon szerintem többre mész mint itten.
2/29 A kérdező kommentje:
Én úgytudtam,hogy már ez már karcolja a felső kategóriát :/
2017. dec. 15. 23:28
4/29 anonim válasza:
Igazából franc se tudja, felső-közép kategória. De nem mindegy ez egyébként? :D
5/29 anonim válasza:
Csak középkategória. Samsungban egy Galaxy A5 2017-nek felel meg kb.. Használható felsőkategoriás telefon nincs 100 ezer alatt.
6/29 anonim válasza:
Optimalizálás szempontjából a legjobbak között van, hiszen ez egy android one telefon, stock androiddal.
7/29 Trevor. válasza:
Egy jó középkategóriás telefon, már csak az SoC és emmc miatt sem lehet felsőkategóriás. De hétköznapi használatra aligha kell jobb.
8/29 A kérdező kommentje:
Beakartam ruházni 1-re..de így,hogy valóban csak közép kategória akkor inkább hagyom.
2017. dec. 16. 10:13
9/29 Trevor. válasza:
Az drágább is lesz. De ha tetszik a telefon, olvass róla tesztet: [link]
10/29 A kérdező kommentje:
Most már lényegtelen,hogy tetszik-e,mivel középkategóriás.
2017. dec. 16. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!