Mi a véleményetek a Xiaomi MI A1 készülékről?
Te hova sorolnátok közép vagy felső kategória?
optimizálás szempontjából milyen?
Nem a presztízs miatt kell.Egyszerűen nem bírnám elviselni,hogy egy középkategóriás telefon van nálam és nem egy csúcskategóriás.
Egyébként miért működne 2 év múlva jobban mint a mostani csúcsmodellek,ha ez csak egy középkategóriás készülék?
Azért mondták hogy jobban működne, mert amint már mondtam (6-os vagyok) a google-től kapja a frissítéseket. (De szerintem ez már túlzás.)
A jelenlegi legolcsóbb felső kategóriás telefon a Oneplus 5T amit érdemes megvenni.
Az OnePlus 5T?
Csak 150 ezer. Egyetalán nem sok egy csúcskészülékért.
Amúgy a presztízs miatt kell, mert nem bírnád elviselni, hogy nem felsőkategóriasod van.
#14: Pedig nem, kb. ott kezdődik a "felső kategória".
De amúgy Kérdező én nem értelek. Eddig írásaid alapján úgy tűnik hogy az a típus vagy, aki havonta cserélgeti a telefonját. Akkor viszont miért olyan fontos a dolog? Miért nem veszed meg aztán majd kiderül hogy milyen.
15ös ,az az 5 és egyébként is az pár ezerrel drágább.De 150 ezer forintból már galaxy s8at is megvehetem,ami jobb mint a oneplus szerintem.Illetve ott van még az iphone 7.
Utolsó,sajnos nem vagyok ilyen gazdag.Olyan telefont szeretnék venni ,ami még 3 évig telefon lesz..
Mindenesetre az iphone 7 az ,amire még gondoltam,csak nemtudom ,hogy a két eszköz ára közötti különbség egyenes arányos e a tudásuk közötti különbséggel ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!