Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone iOS11-el iMessage...

IPhone iOS11-el iMessage keveri az üzeneteket?

Figyelt kérdés

Küldök egy uzenetet és a válasz ami jön az az én üzenetem előtt van. Például így:

Szia édes

Szia

Nem

ma este dugunk?

2017. dec. 11. 14:54
 1/4 Captain Logic ***** válasza:
Ez nálam is előjött. De nálam most olyan rossz, hogy kénytelen vagyok újratelepíteni.
2017. dec. 11. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:

Nekem mostmár majdnem minden üzenetnél csinálja!

Van egy gyanúm. Az új protokoll azt veszi figyelembe hogy mikor fogtunk neki írni az üzenetet, nem azt hogy mikor fejeztük be vagy mikor nyomtunk küldést. Így az történik hogy aki hamarabb nyomta le az első betűt annak az üzenete lesz fennebb. Persze ez így hülyeség, ha így találta ki valaki az almánál hogy megírja az új protokollt akkor le kellene lőni.

2017. dec. 12. 07:34
 3/4 Captain Logic ***** válasza:
Ez hülyeség, hogy kezdené el hamarabb írni, hogy "nem", ha a kérdést sem tudja? Nem tudom, mi a baj, de ez biztos nem.
2017. dec. 12. 07:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát úgy hogy valamit akar még írni és belekezd, aztán látja hogy én írtam, letörli az egészet és ír egy választ és azt a rendszer fennebb rakja olyan meggondolásból hogy az lett volna a válasz egy előbbi sorra. Persze ez így hülyeség de szerintem nincs más magyarázat.
2017. dec. 12. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!