IOS11.2-es iPhone SE iMessage lefagy? Ez már megint mi?
érdekes, nálunk nincs ilyen probléma a barátnőm SE-jén (mindig a legújabb ios szokott rajta lenni)
és én sem tapasztaltam soha ilyet (7 plus)
jah, nekem sincs semmi gondom vele.
és 2-es, neked azért nincs problémád, mert samsungon nincs iMessage...úgy nehéz.
#5 iOS10-ig szuper volt, nem volf semmi bajom vele. iOS11-től megbolondult.
És ne beszélj hülyeségeket, valós bugokról kérdeztem eddig is, nézd vissza. Mintha nem tudnád (ha iphonod van) hogy egy ideig azt se tudta kiszámolni mennyi 1+2+3. Nem viccelek, és ne írd vissza hogy nem is volt igaz mert tele az internet vele.
Captain Logic: esetleg megpróbálom kitörölni az összes üzenetet először. Aztán reszet ha nem megy. Csak attól félek hogy úgyis visszajön a hiba később .
azt továbbra se tudja megmondani senki, hogy miben nehezítette meg az életét az, hogy a számológép nem tudta kiszámolni az 1+2+3-at, vagy ha nincs belőle ekkora hiszti, egyáltalán észrevette volna-e.
talán ha így gondolkozunk, hogy "na csak találjunk már valami bugot", akkor lehet, hogy a korábbi iOS verziók sem voltak olyan stabilak...csak akkor valahogyan nem mindenki a legapróbb, jelentéktelen szar bugokra verte az asztalt.
amiatt kár is a feszültséget meg a vitát gerjeszteni.
a mostani dolog megint ilyen. érdekes módon rajtad kívül senkinek nincs baja az üzenetkezeléssel...akkor gondolhatnád, hogy nem az iOS 11.2-ben kéne keresni a hibát, hanem a te telefonodban. csinálj egy restore-t, és ha az se oldja meg, akkor beszélhetünk arról, hogy tényleg valami rossz van a rendszerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!