Hátha tudtok rá megoldást erre a fura jelenségre. Anno párom is vett egy iPhone-t és akkor az én apple id emt használta. Mitől lehet? Többi lent
Figyelt kérdés
Akkor azokat az üzeneteket amiket iMessagen kapott én is megkaptam. Gondolom épp ezért mert ugyanaz volt beállítva. Eltelt x év. Vettünk 2 db zsír új telefont, mivel mondtam neki, hogy ez ki küszöböljük mind a ketten egy teljesen új Apple Id -t hoztunk létre és azt használtuk. Eltelt 1 év és nem is volt gond, ma bekapcsoltam a Mobil Netet és megint kaptam egy sms-t ami neki volt címezve. Ez mitől lehet, volt már valakinek hasonló?
A vicces szövegekre, hogy legalább tudod hogy megcsal és társa stb.. nem vagyok kíváncsi , pusztán az érdekel, hogy ez mégis, hogy lehetséges?
2017. dec. 5. 12:13
1/4 anonim válasza:
Legalább tudod, hogy megcsal! Ja nem
2/4 A kérdező kommentje:
Yeah, szövegértés 1 es :(
2017. dec. 5. 14:03
3/4 anonim válasza:
Pedig valamit ti szúrtatok el, valami össze köt benneteket.
Vagy a régi nem jól lett kitörölve.
4/4 anonim válasza:
Az SMS telefonszámra érkezik, nincs köze a mobilnethez, sem az iZékhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!