Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem egy iPhone 6ot es...

Vettem egy iPhone 6ot es iCloud-al valami baj van, többi lent?

Figyelt kérdés
Szombaton vettem egy iphone 6ot egy ismerosomtol es megadott minden adatot az appleidhez de en sajatot szerettem volna es ezert kileptem az ovebol es csinaltam egy sajatot rengeteg kinlodassal. Telefonba nem tudtam megcsinalni az AppleId et bankkartya nelkul, csak Pc-n, az iTuneson keresztul . Amikor be szeretnek jelentkezni az iCloudba a beallitasokon keresztul, valami olyasmit ir hogy ez az iphone elerte a maximalis ingyenes fiokok szamat . Ezt meg lehet valahogy oldani, hogy bankkartya nelkuli AppleId el nyissak egy iCloud fiokot, amely mar elerte a limitet ezen a telefonon? Elore is koszi a valaszokert, megy a zöld kéz annak aki segit !😊
2017. dec. 4. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Ejha.. sokadik gazdaja vagy a telefonnak.

Ezeket is elore megkellett volna beszelni.

Egyebkent en is igy jartam regen Iphone 4-el, megkaptam az elado emailjet, atvarazsoltam a sajatomma es csak igy tudtam hasznalni.

2017. dec. 4. 19:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Valami megoldás csak kéne legyen...
2017. dec. 4. 19:15
 3/4 anonim ***** válasza:
57%

Én ezért szoktam ide leírni hogy okostelefont ami újabb, akár android, akár iphone nem vennék használtan, mert jönnek a problem-ek.

Előbb vennék egy 5000-es navon-t vagy egy 10.000-es Nokia-t, ha nincs pénzem újonnan ilyen kütyüre.

Csak a problem van vele.

2017. dec. 4. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Szóval csinálj egy iCloud fiókot valamilyen Apple eszközön, a pc-s nem jó.

2017. dec. 5. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!