Mennyivel jobb a samsung A5 a huawei p9 lite-tól?
víz és porálló az a5
meg üveg a hátlapja
ahogy látom a p9 lite 2 RAM
az a5 meg 3 RAM
Nekem A5 van és merem ajánlani.
A gyorstöltés, ha szükség van rá, nagyon praktikus tud lenni, pl reggel veszem észre hogy kevés a szufla, mire elindulok otthonról már fel is szívja magát.
És nem kell óvni a víztől. Bár a gyártó kifejezetten ellenjavallja a sós tengervizet, nem hallgattam rá és az óceánban leteszteltem. Bírta. Fél éves és magyon élvezem, jó masina. Külföldi útjaim során sokat tévéztem vele, az amoled káprázatos.
A 32 giga belső tárhely bőven elég, mellé betolsz egy sd-t és kész.
Én már rég vártam ezeket a tulajdonságokat egy készülékben, nekem megérte az árát.
inkább veszek samsung a5öt.. most mielőtt indulnék a boltba, most változott meg a véleményem :D
azért a samsung jobb márka + kamera jobb + 16gigával több a belső memória + vízálló azért ennyit megér 30rugó..
meg android 7.0 van rajta:D legalábbis én úgy vettem októberbe és az volt rajta, bár olvatam itt más válaszát, hogy ő is attól a szolgáltatótól vette mint én de még 6.0 volt rajta és később is vette mint én
szóval nem tudom ez mitől függ, hogy melyik verzió van rajta, mert alapból még év elején a 6.0-val jött ki
de majd megkapja elvileg a 8.0 frissítést jövő éve első felében:D mmint az a5 2017 :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!