Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphone 7-nek mennyivel...

Az Iphone 7-nek mennyivel jobb az akkumulátora?

Figyelt kérdés
Ugyebár az Iphone nem a hosszú uzemidejerol hires.. volt egy 5s-em de nagyon hamar lemerült. Most Galaxy s7em van, ezzel nagyon meg vagyok elégedve, estére is van rajta 30-40% viszont lehet visszatérnék az IOSra. Csak nem tudom hogy most a Iphone7-esnek mennyivel lett jobb az aksija.

2017. aug. 24. 22:28
 1/3 anonim ***** válasza:
iPhone 7-ről nem tudok beszélni de a 7 Plus nekem elég jól bírja,egész nap vagy Mobilnet vagy wi-fi,játék,Facebook,messenger insta,YouTube,twitch este 8 körül kell keresnem a töltőt
2017. aug. 24. 22:35
 2/3 anonim ***** válasza:
50%
Nekem 6splus jól bírja . Attol függ mernnyire van gyepálva . Ha egész nap megy valami rajta akkor is 20%körül meg van , de energia takarékos modban amikor a kijelző fény ereje épp hogy kisebb akkor alig merül . A 7 az meg ennél is jobb telo lett
2017. aug. 24. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:

6s plus jól bírja? Ne nevettess már ember, nekem 2-3 percenként lement egy százalék úgy, hogy nem is akksi zabáló appot használtam.

Én is csak 7 plusról tudok nyilatkozni, nekem is simán kibírja nap végéig, persze átlagos felhasználással. A 7 is hasonló, max 5-10%al kevesebb lesz.

2017. aug. 24. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!