Megéri nokia 820 at vásárolni?
Vásárolni szeretnék eggy nokia lumia 820-as készüléket(20-30e ft) de nem sok mindent találtam rolla ami hasznos információ lehet.Nem tul sok widis telóm volt még csak egy 735-ös.És idővel megtetszett a 820-as
Akinek esetleg volt lumia 820 asa vagy csak lumia okostelefonja azt kérem irja meg hogy megéri e megvásárolni??? és hogy mik az előnyei??? ill.. hátrányai?????
gondolom használtan vennéd, mert már a 950-eseket sem lehet kapni szinte sehol, sőt inkább egyáltalán sehol. A 950 is 2015-ös modell már. Nekem az XL van és nagyon szeretem. A 820-on viszont win 8.1-nek kell lennie, aminek a támogatása megszűnt szeptembertől, tehát semmilyen frissítés nem jön rá soha többet. Itt írták többen h emiatt egyes programok nem futnak rendesen, az áruház leállt stb.
Ne vedd meg, nézz mást ami hasonlót tud.
A vezeték nélküli töltés azt jelenti, h venned kell egy töltőpárnát, amit konnektorba dugsz, majd rátéve a telefon feltöltődik.
Azt olvastam, h ez nagyon sokáig tart és a párnácska kb 10-15 000 Ft ha jól emlékszem.
(*egy, róla pls)
ne vegyél win 8-as oprendszerű telefont már. Vége van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!