Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Samsung Galaxy S8-at...

Megéri Samsung Galaxy S8-at vásárolni?

Figyelt kérdés
Mindig csak alsó-közép kategóriás telefonokat vásároltam, viszont most úgy alakultak a dolgok, hogy lehetőségem van vásárolni egy drágább készüléket. Az S8 és az Iphone 8 között vaciláltam, de az S8 valamivel jobban tetszik. Az operációs rendszerekről semmit nem tudok megmondom őszintén, sem Android, sem IOS alapú mobilon nem volt még sose. Az egyetlen dolog amitől félek, hogy ha a samsungot veszem, egy bizonyos idő után belassul nekem, akadozni fog, meg hasonló dolgok. Engem nem érdekel melyik telefon melyikkel tud kommunikálni, melyikben milyen csatlakozó van, hol van az újlenyomat olvasó. Egyetlen elvárásom van a készülékkel kapcsolatban, még pedig az hogy hosszú távon zökkenő mentesen élvezni tudjam a használatát.
2017. nov. 11. 12:27
 1/1 anonim válasza:

iPhone 8-at ne vegyel,nem jo..

Szerintem a samsung s8 nagyon megeri:)

2017. nov. 11. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!