Megéri kártyafüggő telefont vásárolni?
Sziasztok, elég nagy dilemmában vagyok.
Szeretnék venni egy iPhone 6s (32Gb-s) készüléket, és mivel telenoros vagyok, kézenfekvő lenne, ha a telenorba megvenném 70k-ért. De van valami "veszélye" annak, hogy kártyafüggő a telefon? Szóval pl ha lejár a két éves szerződés, akkor mondjuk elromlik; tehát jobban megérné drágábban kártyafüggetlent venni?
Remélem érthetően fogalmaztam.
Előre is köszönöm!
A kártyafüggetlen telefonnál is elfogy a garancia, ha csak ez a gondod.
A függőség abban hátrány, hogy a hűségidő lejárta után is szolgáltató függő marad a telefon.
Kártyafüggő marad hűségidő lejárta után is (vagy horribilis összeget kérnek a függetlenítésért).
Megveszed 70e + horribilis havidíjért... Mintha áruhitelbe mennél bele. Ha nem tudod fizetni, teló bukta + kötbér + minden más.
micsoda horribilis összeg egy függetlenítés...
telenor 10ezer, voda 2500, telekom 15ezer
Biztosan úgy gyártják a telefonokat, hogy amelyik szolgáltatóhoz kerül, az elromoljon a hűségidő lejártakor. Egészen más készülékeket szállítanak oda, ahol függetlenként árulják.
Így gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!