Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » NOKIA N97 Mennyire bírja a...

NOKIA N97 Mennyire bírja a nem kíméletes és kényeztető napi gyűrődést?

Figyelt kérdés
Persze, nem arra gondolok, hogy naponta leesik, de por, hideg-meleg akad bőven.
2010. jún. 1. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy érted melóba akarod elvinni? Kényes telefon nem sokáig húzza úgy!
2010. jún. 1. 20:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Pontosan!Arra való, hogy használjuk!Nem kényeztetni akarom.De a nagy kijelző miatt tetszik.
2010. jún. 1. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
De én a helyedben vennék egy 10k telót, direkt az ilyen melós helyekre vinném el. Én nagyon sajnálnám drága telefont ilyen helyekre elvinni. Amilyen bonyolult egy telefon, kis hibáktól szerintem nem sokáig húzná. Leirásába is benne van hogy védjük a szennyeződésektől.. De ha van kompresszorod akkor naponta tisztisd meg vele, és vegyél telefon tartott..
2010. jún. 1. 23:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Kompresszorral óvatosan!Egyszer egy Nokia hangszórója ettől torzítani kezdett.Azért van a telefon.N-93 remek mód bírta, E-75, télen véletlenül kiesett a zsebemből, átmentem rajt Bmw-vel és kisebb sérülések, de ez már extrém kategória....
2010. jún. 4. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!