Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » TWRP megnyitása hogyan?

TWRP megnyitása hogyan?

Figyelt kérdés
TWRP-n keresztül le töröltem a romot és most nem tudod behozni a twrp-t elvileg fent van mert törlés után még bejött 2x is csak már fogalmam sincs hogyan, már próbáltam power button+ volume up,down volume up+down egyszerre, volume down+ power, minden gombvariációt kipróbáltam már de nem jön be PC-ről meg nem lehet romot rakni ezért fontos lenne twrp-n felrakni egy romot.

2017. nov. 27. 12:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Push paranccsal adb shellből nem megy fel rá?

adb reboot recovery paranccsal sem tudod behozni?

PC, driver és adb kell hozzá.

Admin cmd.

2017. nov. 27. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:

#1) Adb csak akkor müxik ha ROMban vagy recoveryben vagy.

Kérdező, fastbootba bejutsz? Mert ha igen akkor esetleg "fastboot reboot recovery" parancsot próbálj.

Ha nem, akkor próbáld úgy bedugni usbre hogy nyomod valamelyik hangerő gombot. Így is próbálj végig minden kombinációt.

Ha így se megy akkor fastboot flash-eld a gyári szoftvert és újra az egészet elölről.

2017. nov. 30. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!