Frissített gyári ROM telepítése, Nyitott BootLoader-re, más TWRP megléte mellett, és ROOT-olt állapotra. Szabad-e, vagy mindent vissza?
Ha a telefonom Bootloader-e nyitott állapotban van, egyéb TWRP van rá telepítve, és ki van ROOT-olva, akkor ebben a felállásban, a jelenleg gyári ROM-omat, frissíthetem-e, egy újabb verziós gyári ROM-mal, vagy mindent vissza kell csinálni hozzá. Illetve, ha ha nem mindent, akkor mit kéne mindenképp??
Lenne egy bónusz kérdésem is, tehát, így hogy nyitott a BootLoader, az okozhat ojan problémát, hogy minden egyes bekapcsolás, vagy újraindítás alkalmával, valami ilyesmi látszik: "Android Frissítése Folyamatban - Alkalmazások optimalizálása" -vagy mi, és szépen lassan csinálgatja ezt a folyamatot végig. Vagy, ha nem a nyitott BootLoadre az oka ennek, akkor vajon mi? - más bajom nincs ezzel a jelenséggel, de így kicsit hosszas az indulás, és természetesen felesleges is lenne...
Köszi! Hat, azt nem bánnám, ha minden vissza állna eredetire, mert abban az esetben, csak újra kéne csinálni a TWRP-t, a BL nyitást, és a Root-ot. Ha viszont mindezt vissza kell csinálni, az ugye 2x annyi meló.
Nekem Huawei Honor 7-esem van, ahoz nem tudom melyik progi kéne? -Ahogy te írtad, hogy Samuhoz mit kell használni.
Igen: És hát, ahogy írtam, ezen mi nyitottuk a bootloadert, tehát nyitott, és nem gyárilag az.
Ezen a telón is Miui van ugye, én is szeretem, de egy Marshmallow 6.0 kerülne rá, egy Lollipop 5.0.2 helyett... - azt olvastam eddig, hogy jobb rendszer a Marshmallow... Nem tudom neked, mi a véleményed róla, sőt, kifejezetten a 6.0-ról mert gyári ROM-ból Honor 7-re ez az utsó kiadás, újabbat Marshmallow-ból nem készítettek már erre a telóra.
Nem tudom.. -ez a link, amit küldtél, hivatalos ROM-okat mutat? Én ezt találtam pár napja, erre gondolam, hogy feltenném, de sehogy nem akarja...
És az oldalról, konkrétan ezt töltöttem le:
Download Marshmallow for Huawei Honor 7 PLK-L01, PLK-L01, PLK-UL00
Final Update EMUI 4.0
Android 6.0 Marshmallow for Huawei Honor 7 PLK-L01, C432B320, Europe
→ Download | File: PLK-L01C432B320_Firmware_Europe_Android6.0_EMUI4.0.zip [1.50 GB]
Ugye az enyém ez a típus: Huawei Honor 7 PLK-L01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!