TWRP belépés reseteli az oprendszert (Lineage OS) mit csinálok rosszul?
Oneplus 3
Lineage OS feb 22-es verzió // TWRP 3.0.3.0 // Bootloader nyitva
Első custom rom, minden működik rajta, de ha belépek a TWRP-be, még ha nem is csinálok semmit, gyárira reseteli a telefont, és állíthatom be újra.
Próbáltam reboot-al kilépni, power off-al kilépni, mind2 esetben gyárira resetelte.
Ez azért zavaró mert updateket letöltve TWRP-vel kellene telepíteni, de ha mindig reseteli magát kellemetlen, meg zavaró mindig újrabeállítani meg belépni, letölteni az appokat.
Telefon tárhelyét, nem formázza tehát a zenék/képek megmaradnak szerencsére.
Kösszi, de már megoldódott
TWRP legfrisebb hivatalos verziója bugol a nougattal, és egy nem hivatlos fixelt twrp-t kellett használjak.
Ha valaki ugyanezzel a problémával szenved:
[link] ezzel működik
Cachet töröltem csak, és úgy frissítettem rá az updatet, persze elötte mindent elmentettem ami fontos.
Nem volt semmi probléma minden a helyén, elvileg régen mikor még CM volt lehetett OTA-n is frissíteni TWRP-vel, de mostani postokban inkább azt ajánlják hogy keressük ki az updatet és úgy flasheljük rá cache törléssel, merte bootloop lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!