Melyik jobb Android vagy Apple ?
Figyelt kérdés
Telefonból Android vagy Apple ?
Tabletből Android v.Apple
Melyik és miért?
És melyik miért nem?
2017. nov. 25. 16:36
11/14 anonim válasza:
Szerintem az Android.Szabadabb,nincsenek értelmetlen tiltások,testre szabhatóbb,az egészen olcsó eszközök is teljesen jól használhatók (főleg a kínai gyártók).Egy kellően körültekintő user kezében közel azonosan biztonságos mindkettő.
12/14 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért kell lepontozni azt, aki az iOS-t írja. Elhiszem, hogy csórók vagytok, de attól még 1000x jobb. Fogadjunk olyanok pontozgattak le, akik életükben nem használtak még iOS-készüléket. Én használtam mind a 2-őt, így meg tudom ítélni. Ha valaki mégis droidos telefont akar venni, semmikéépen ne kínait vegyen! Vegyen akkor Huawei-t, vagy Samsungot. 50e alatt nem szabad semmilyen telefont venni akár iOS (mondjuk 50e-ért nem fogsz kapni :D), akár android..
13/14 anonim válasza:
Mert a Huawei nem kínai,ugye???xD
14/14 anonim válasza:
Nem a "márkás" kínai telefonokra gondoltam, hanem azokra a noname telefonokra, amit a Tescóban megkapsz 15-20e-ért, és örülhetsz, ha fél évet kibír. És ezt nem lenézésből mondom, tudom, hogy valakinek csak arra telik, hanem tapasztalatból. Amikor a sokadik noname telefonom romlott el, akkor határoztam el, hogy váltok iPhone-ra, és azóta tökéletes. Egy fagyás, egy hiba nem volt még. Akik próbálták még, azok persze, hogy nem tudják, csak látják, hogy méretdrága, aztán az alapján ítélik meg, pedig nem mintha egy drága Samsung nem kerülne ennyibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!