Szerintetek ez a telefon veri az iPhone 6ot?
Telefon: [link] ~35k forint
iPhone 6-hoz viszonítva: [link] 127k forint
Ahogyan néztem mindenben jobb, proci sebesség, magok, ram, kamera, felbontás, tárhely nem a legfontosabb, akkuja sokkal jobb.
Ami nem érdekel iPhoneban: Facetime, siri, 60fps videó, súly.
Szerintem simán megéri megvenni, olcsóbb és gyorsabb is. Nektek mi a véleményetek?(Nem érdekel, hogy lehet venni már iPhone X-et meg ilyesmik, nekem elég bőven ez.)
Azért inkább iphone 6-ot venném.
127k?
100.000 az Iphone 6 legtöbb helyen, a 32-es.
Ugyan, azok csak technikai adatok.
Ha nem érdekel az ios, vagy nem ájfont akarsz, akkor vedd meg az androidot.. Ennyire egyszerű.
Az iphone erősen túlárazott, de azért remélem nem gondolod komolyan, hogy negyedannyiból jobb telefont lehet kihozni?
Nekem a xaomi redmi4-et ajánlották, mint jó telefon, de az 50 körül van (és nem tudom, hogy aránylik az iphone 6-hoz.)
A magok száma pont nem összehasonlítható.. Két külön rendszerről beszélünk. Az ios-es telefon a 2 magjával kenterbe veri bármelyik androidos négy, talán még hat magos csodát..
Sebesség? Ja. Ennek a telefonnak egészen addig jó a sebessége, míg le nem terheled mindennel, és nem telik el mondjuk fél év. Egy iphone évek múlva is viszonylag gyors.
Megveheted ezt a telefont, ha a következő 1-2 évben cserélni szeretnéd megint.
Ha hosszútávra akarsz telefont akkor viszont iphone, vagy bármi, de ne egy ilyen noname márka..
kettő közül iphone 6-ot venném.
Mondjuk úgy tetted volna fel hogy xiaomi 4x vagy iphone 6 akkor már nehezebb lenne a döntés.
Mondom ezt úgy hogy a 4x az olyan 50k az iphone 6 meg 100k, és nem érvényesül a drágább jobb elv.
#5 vagyok.
Akkor ha a pénz nem számít, ismételni tudom magam - 6S vagy valami Android felső középkategóriás modell.
Arra pedig, hogy megmarad a +65k csak annyit tudok írni - egyedül te döntöd el, hogy mennyit szánsz/tudsz költeni ilyen célra.
Viszont annyit megjegyeznék ennek az egésznek a margójára: tegyük fel (csak a szituáció kedvéért, ez nem tükrözi a véleményem, mielőtt még vitát generálnék) hogy jobb ár/értékaránnyal rendelkezik a Blackview telefon, és az iPhone egy túlárazott szar. Mindennek ellenére azért ott van egy cirka 3x árkülönbség, ez nem hidalható át csupán egy jó ár/érték aránnyal. Nem véletlen kerül az egyik telefon 35k-ba a másik pedig 100-120 ezerbe. Gyorsaságot pedig ne csupán a magok száma és órajel alapján mérj. Nézegesd meg az Apple A9 és a MediaTek MT6737T geekbench pontszámait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!