Black Friday egy rohadt nagy kamu? Eddig nem igazán láttam ezen a napon a hatalmas kedvezményeket. Te vettél valamit jóval olcsóbban valahol ezen a napon?
Én vásárolgattam ma rendesen, de nem érzem úgy, hogy sokat spóroltam volna. Én annyi pozitívumát láttam ennek, hogy pl. a Media Markt árai is közelítettek az árukeresőn található legalacsonyabb árhoz. Bár még így is pár ezerrel többe került a telefon, de legalább nem egy noname üzletből "kellett" megvenni az ázsiai modellt, hanem EU verziót kapok egy megbízható üzletből. Egyébkén 30 ezerrel árazták le ezt a telefont.
Cipőket is rendeltem, 2 cipőn kb. 20 ezret sikerült spórolni.
Összességében sok értelme nem volt várni erre a napra. Év közben is szoktak lenni egész jó akciók, csak figyelni kell.
Amúgy nálad mikor volt BF, hogy már tegnapelőtt tetted fel a kérdést?
#12 Nekem Eustockról van a kicsi kínai telefonom, magyarul beszél, magyar garival. Ha utánaolvasol, látni fogod, hogy baromira megbízható a hely és mivel webbolt + alacsonyabb áfakulccsal dolgozik, tud jelentősen olcsóbb lenni, mint bármelyik magyar üzlet.
Kérdező, üzlete válogatja. Én két dolognak örülök idén:
- Memóriahabos kutyaágy féláron.
- Van egy kedvenc külföldi, alternatív ruhamárkám, ami ilyenkor a teljes árukészletét akciózza (30-75%). Biztos, ami biztos alapon egész évben szoktam figyelni az akcióikat, de rendelni csak ilyenkor szoktam, mert nekem az a nagy segítség, hogy az EGÉSZ boltból tudok válogatni. (A hadi zsákmány egy hátizsák, amit élből nem láttam még akcióban és egy takaró az új kollekciójukból.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!