Android, IOS, vagy Windows Phone? Melyiket szeretitek jobban és miért?
windows phone?
megszűnt maga az oprendszer 1 hónapja
meg ne vedd, nem lesz frissítés meg semmi
alkalmazás sincs rá sok, az is szar
IOSt csak akkor, ha lövésed nincs, hogyan kell kezelni egy okostelefont, mert az nem tudod elállítani.
Ha olyan készüléket akarsz, amit testre tudsz szabni, saját ROMot telepíthetsz illetve képes kommunikálni más ezközökkel, akkor mindenképp az Android a neked való
Köszönöm a válaszotokat!
Jelenleg Windows Phone 10. operációrendszeres telefonom van, úgyhogy van még ilyen. Bár igaz, ezt tavaly vettem.
De meggyőztetek, androidos lesz a következő :)
A Windows nagyon jó volt anno, szerettem csak voltak röhejes hiányosságok a menü rendszerében ami miatt sokszor úgy éreztem h azonnal földhöz vágom és veszek egy normális androidos mobilt.
Na, tehát ezért szeretem az androidot és mert hogy szabad szoftver és abszolút jól el vagyok Linuxon is vele. Szerkesztem a ROM -ot, belső memóriát, appokat stb. Viszont csak a Windows mobilon tudtam a linux alapúakat futtatni virtuálisan és heckelni ezt-azt sikerrel.
Azért szeretem ezt a gyakori oldalt mert itt vannak olyan emberkék akiknek az iOS olyan mint egy ketrec, és azért kell nekik android hogy főzzék a ROM-ját. Nem telefonalni.
:-D :-D :-D
Teljesen szubjektív.
Ezt leszámítva Windows Phone-t ne vegyél, már biztos, hogy halva született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!