Szeretitek a Windows 8.1-et használni?
Válaszotokat érveléssel indokoljátok.
( visszatérnétek még Win7-re ?) Ha igen/nem, miért ?
köszönöm mindenki válaszát
Szeretem használni. Én XP-ről váltottam és mivel hosszú évek során megszoktam az XP működését, hát ezt is átvariáltam kissé megfelelő segédprogramokkal. Tavaly októberben telepítettem fel, azóta problémám nem volt vele.
Igen, én nagyon szeretem.
Használtam sokáig Win7et, amikor kijött a 8, vágytam vmi újra. És így lett a 8 belőle. 1 bajom volt vele, az, h nem használtam a metro felületet, és ugye alapból oda bootolt. Így mindig be kellett lépegetni az asztalra. A 8.1 azonban ezt orvosolta, és így 100%os elégedettségem van!!
Az egyik dolog, gyorsabban bootol. Persze ez mellékes, de akkor se mind1 szerintem, h 20 mp, vagy majdnem 1 perc a boot idő.
A másik, ami igazából annyira nem mérvadó, de mégis pozitívum, h nem eszik annyi ramot. Itt minimális eltérés van, csak mégis felhoztam. (egyébként ez nem ok, h ennél maradjak).
Használhatóság szempontjából hasonló, mint a Win7. Ha Start menü mániás vagy, vagy ne válts erre, vagy válts, és rakj fel progit, ami visszahozza. Nekem nem hiányzik egyáltalán, a Win7nél is csak a kikapcsolásra használtam.
Másik pozitívum, h nagyon jó keresője van. A Win7é meg se közelíti a sebességét, + sokkal átláthatóbb.
Szintén pozitívum, bár ez megint nem tudom h kinek mennyire fontos, a laptopomra pl egyetlen egy drivert nem kellett felpakolni, felrakott magának mindent. Az asztali pc-mre egyedül az audio drivert nem rakta fel, azt is azért, mert nem kompatibilis.
Igen, itt jön még1 hátrány... aminek nincs Win8as támogatása, 1. vagy lőttek a drivernek, 2. megpróbálod felrakni a Win7eset. Én az utóbbit csináltam, kiírta h nem kompatibilis, de nem érdekelt. Egyébként tökéletesen működik... :)
Az előző sorokban írtam le azt, ami az egyik legnagyobb hátrány tud lenni. Az illesztőprogram hiánya... bár mint írtam, én Win7eset raktam fel, és működik, de nem biztos, h ez minden esetben így van.
Játékoknál nem vettem észre semmit. Annyira nem foglalkozok 1-2-3 FPS eltéréssel.
Összességében, én tuti nem váltok vissza Win7re. Jó az is, nincs vele bajom, csak hozzászoktam ehez. A gyorsabb indulás, stabil működés nekem nagyon bejött. Még kis áruháza is van, így picit WP érzésem van, ami megint egy jó érzés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!