Androidnál hogyan lehet a háttérbe youtubeot hallgatni?
Arra gondolok hogy youtubozás mellett szeretnék játszani vagy netezni, de ha átváltok a youtuberól akkor megállítja a zenét/videot.
Be lehet ezt állítani valahol?
Nem, Mivel a Youtube nem Deezer hanem egy videolejátszó alkalmazás.
A lényege alapból az hogy videót nézz rajta. Ha háttérbe küldöd, nyilván ennek nem sok értelme van
Amit meg is válaszoltam, és indokoltam.
Nem lehetséges. Esetleg alternativ alkalmazásokkal
Egy erre alkalmas programmal. Az OGYoutube olyan mint az eredeti Youtube alkalmazás, de megy a háttérben és le is tölhetők vele a videók.
Olvasd el amit a telepőítésről ír, vagy nézd meg a videót.
Meg van még több is, de én ezt használom. Valamint ha alkalmazást keresel, inkább a linkelt fórumon tedd, mert látod itt mi van.
Én is OGYoutube-ot használok. Már közel egy éve a gyári youtube sincs a telefonjaimon.
Annyi, hogy egy idő után (fél óra-1 óra háttérben) eléggé elkezdi felzabálni a telefon erőforrásait (RAM, proci).
Egyébként Youtube Red a "legális" oldala. Csak sajnos tudtommal még nincs Magyarországon, és ilyen tempóval pár évig nem is lesz.
Lehet, rootolnod kell a mobilod, majd kelleni fog a TWRP recovery.
Ha ez megvan, telepítened kell az Xposed Framework-ot, majd ha kész vagy vele, telepítsd a Youtube Background Playback modult.
Semmit nem kell telepíteni.
Ne az appot használd, habnem Chrome-ban nyisd meg a YT-t. Állítsd át asztali nézetre és indítsd el a videot -ezután nyugodtan kiléphetsz. Ha megáll a lejátszás, egyszerűen húzd le az értesítési sávot és ott lesz a lejátszásvezérlő panel. Ráböx a play-re és hallgatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!