Hogyan tudom iphone 7 telefonomon a háttérben hallgatni pl a youtubeot?
Uuu és de büszke vagyok magamra, mert én kijatszom az IPhone készítőit ebben a tekintetben.
Ez könnyen orvosolható probléma. Két megoldás van. (A második lesz az egyszerűbb)
1. Az Apple store-bol tölts le egy böngészőt, indítsd el rajta a választott zenét, ha az megvan akkor ugye ha alapesetben kilépsz a főgomb segítségével, hogy egy másik áppot megnyiss, akkor a zene is leáll. De! Ha a képernyő aljától fölfelé húzod az ujjaid akkor kiadja hogy aktuális zene pl: Zayn: pillowtalk és ott van az a kis nyíl vagy micsoda, de ha rákattintasz akkor ismét elindul a zene, és már nyugodtan böngészhetsz más áppolat is közben.
2. (A könnyebb)
Az appstorebol letöltöd a NetTube nevezetű appot, kikeresed rajta a megfelelő zenét,(le is töltheted), és ha elindítod akkor lépj ki nyugodtan az appbol a főgomb segítségével, pár pillanatig ugyan leáll a zene,(mert tölt) de azutan, külső segítség nélkül folytatódik. És te nyugodtan bongeszhetsz közben.
Remélem tudtam segíteni! Én is nagyon sokat bajlódtam, amíg rájöttem
a megoldásra.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!