Iphone használok, nektek mi a véleményetek róla? Megéri megvenni? Tényleg olyan jó mint ahogy mondják? Menyire nehéz használni? Mitől jobb az androidnál? Iphone 7-ről mi a véleményetek?
Talán egyszer én is szeretnék venni egyet, ha ugy adodik a lehetőség, egy iphone heteset vennék.Ha megéri egyáltalán venni.
Válaszotokat elöre is köszönöm.
Szerintem tényleg az egyik legjobb telefon.
Mondjuk túlárazott.
De az ios miatt érdemes olyat venni, más kérdés hogy van más jó telefon, pl. Samsung-ok.
A legjobb telefon az Iphone
Nekem 6s-em van és imádom😍
Sokkal jobb mint az android mert azok folyton belassulnak/lefagynak
Nekem ez a csoda december óta van meg és még mindig villámgyors pedig rengeted alkalmazás van rajta.
Az új IOS 11-el még szuperebb.
A következő telefonom is tuti Iphone lesz.😍😍😍
Micsoda?
Még hogy rossz a kamerája?!
Na ne nevettess
Akkor a tietek hamisítvány.
Az én telom nagyon jó képeket csinál,ráadásul HD-t
De ott van hogy hány megapixeles a kamerája
De a Times vagy Cosmopolitan egyik címlapfotojat is Iphonnal keszitettek.
Ha veszel iphone-t nem fogsz csalódni benne.
De vannak még jó márkák, nem minden az iphone.
Ott a blackberry :)
Az Iphone kamerája azért kétlem, hogy olyan szőrnyű lenne.Az Iphone-nak van a legjobb kamerája jó persze pixelben nem, de hát nem teljesen csak a pixelek számítanak.Jó persze minden telefonnak van gyengéje.Iphone 7-et érdemes venni megéri akinek van rá pénze és nem sajnálja az megveszi.Sokáig használható szóval minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!