Melyik a jobb google nexus s vagy lg optimus black p970? minda kettőnek van gorilla glass? Lgre gondoltam de ahogy hallottam a frissitésekkel gond van mert a gyártó nagyon lassú.
a Google nexus s nem más, mint egy átalakított samsung galaxy s. A Galaxy nexus pedig a samsung galaxy S2 hardverét kapta meg. Az most fog megjelenni majd.És sok technikai paraméter más.A Galaxy nexus lesz most az első telefon, ami hivatalosan is ICS-sel jön, 4.65"-ös hd super amoled kijelzővel (1280x720 felbontásban), 2magos 1.2, vagy 1.4 (nem emlékszem pontosan) GHz-s processzorral, közel 1 giga telefonmemóriával, és 14giga körül tárhellyel, ami nem bővíthető.Ez lesz a piacon a leggyorsabb android mobil, mert csak a nyers android rendszer lesz rajta, ami így is elég, szép és jó, tehát nincsenek gyártók által készített UI-k rajta, felesleges widgetek, és stb., ami terhelné a telefont.
A nexus telefonokat általában referenciamodellnek használják más gyártók, arra építkeznek, minimum arra a hardverre optimalizálnak, stb...
nincs mit (:
Mellesleg most néztem, hogy néhány cent híján 1000 dollár körül fog a nexus prime/galaxy nexus ára mozogni USA szolgáltatóknál....ez azért durva...A iPhone 4S nem került/kerül ennyibe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!