Miért érdemes egy iphone telefont venni?
A telefonom tokban van, semmi nem látszik rajta.
Ha szóba kerül, konkrétan lenéznek hogy mit menőzök egy ájfonnal. Pedig ilyesmiről nincs szó.
Utána szóba kerül hogy lefagy, lassul, akad, bedöglik, szar képet fotóz, újra kell indítani hetente, rejtélyes hibák jönnek egy ugyanolyan / vagy drágább / Samsungon, akkor csak csendesen mosolygok és rágyújtok :)))
Egy Androidos telefon, minimális használat mellett is tönkremegy egy éven belül. Nem a készülék, de az op.rendszer megadja magát. Amíg ezeket vettem, mert "jaj, sokkal olcsóbb", addig alig bírtam ki egy évet velük, végül mindig azért vettem újat, mert már 2-3 hónapja nem jelezték a hívásokat sem.
3 éve van Iphone-om, 4s, rohadt régi típus, és egyetlen egyszer sem fagyott még le. Soha. Ha megbízható telefont szeretnél, messze a legjobb, amit választhatsz.
Hogy milyenek a mostani Samsung kamerák, ill. az Androidos appok, azt nem tudom, de maga a készülék és az op.rendszer milliószor többet ér és jobban teljesít az almás. És mindezt úgy mondom, hogy kifejezetten utálom a nagy márkás dolgokat, és kb mindenből inkább veszem az olcsóbb darabokat, csak h ne támogassak pluszban nagy cégeket. Ez a telefon mégis meggyőzött.
főleg hogy az utóbbi időben az iOS-t is elég durván elrontja az apple...az, hogy a számológép nem tudja összeadni az 1+2+3-at, csak egy dolog, de hiába rakták bele a képernyőrögzítés funkciót mikrofonhasználattal, ha a hangot random felveszi vagy éppen nem...és ezek azért szomorú dolgok, mert ezek olyan funkciók, amit az android évek óta tud, az apple-nek több éve volt elkészíteni ezt a funkciót iOS-re 100%-osra...
az android is pont ilyen. apumnak lett véve egy sony xperia z3 compact. na az például lehalkítja magát(jó, először azt hittem, ő nyomta el, de nem...) tényleg fogja magát, és mintha le lenne némítva, csomószor nem tudja, ha keresik, aztán a gps-e here maps-el nem működik, hiába van engedélyezve a használata, google maps-el meg másik alkalmazásokkal meg működik. hard resetet is megcsináltam, ugyanez van.
anyumnak lg g flex 2-ese van. na annak másfél év után a kamerája szart be...elindul az app, majd egyből ki is lép azzal, hogy nem lehet a kamerához csatlakozni...:D
szóval igazából tökmind1 milyet veszel, már az iOS is tele van bugokkal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!