Hogyan érdemes tölteni a telefont?
azt mondják, az a legjobb, ha 25-30% és 70-80% között tartjuk, tehát se nem hagyjuk lemerülni, se nem töltjük fel teljesen.
mivel egy akksi élettartamát a töltési ciklusok száma is meghatározza, így nyilván jobbat tesz az ember vele, ha rátöltöget, mintsem hagyja lemerülni, majd aztán feltölti állandóan teljesre, hisz az 1 töltési ciklus.
de persze ezek mellett minél nagyobb árammal töltjük, annál jobban károsodik (tehát mondjuk ha gyorstöltőt használunk), persze ez nem akkora mértékű, de nyilván ez is logikus.
En mar csinaltam a telomon probat. 4rol toltottem 100ra es hasznalat (jatek) soran 1ora alatt lemerult.
4rol 46ra toltottem szinten 1 oraig tartot.. a leghobb ha sose toltod fel 100ra hanem mondjuk 40-50%ot toltesz fel mindig. Es csak 1ora mulva dugos ismet tolotre mondjuk 20rol
#Már hetente töltöm 42 % - ról 75% - ra.
Egyre többet bír ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!