Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri egy Iphone 6 2017-2018-...

Loneredwolf kérdése:

Megéri egy Iphone 6 2017-2018-ban?

Figyelt kérdés
Telefon vásárlás előtt állok. Mindeképpen Iphone telefont szeretnék venni. A kérdésem az lenne, hogy most nem lassú ez a telefon?? 2-3 évre tervezem én ezt a telefont minimum. Vagy jobb lenne egy 6s vagy SE?? Köszönöm a válaszaitokat eélőre is.

#iphone-gyors-2017-2018-év-tervezés-telefon-mobil-ios-apple-alma-gyorsaság-időtálló-időtállósság-megéri
2017. nov. 6. 17:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

#5-ös, igaz, csak azt nem veszed figyelembe, hogy a W300i még nyomógombos telefon volt, nem csak láttad, hová és milyen gombot nyomsz, hanem az ujjaddal pontosan érezted is! Egy érintősnél viszont nem érzed, így kis méretű kijelzőn/ikonoknál sokkal könnyebb félrenyomni, nagyban függ az ember kézmérete/ujjvastagsága!

Kérdező, bár nekem mondjuk nincs tapasztalatom iPhone-nal, de a húgom például nagyon meg van elégedve az 5S-ével, manapság az az "alap-iPhone", ami még jónak mondható, tehát igenis megéri a 6, ha már mindenképp iPhone kell! Az SE-nek kisebb felbontású a kijelzője, viszont jobb a kamerája, és erősebb a hardvere (iPhone-nál nem számít a hardver, de az erősebb akkor is vonzóbb), ha pedig anyagilag megteheted, miért ne vennél 6S-t, mindegyiknél sokkal jobb, gyakorlatilag a 6 és SE legjobb tulajdonságai egyben!

2017. nov. 10. 12:41
 12/15 Captain Logic ***** válasza:
76%
A “nem számít a hardver” az erős túlzás, igenis számít, de mondjuk nem kell neki 8 magos proci meg 8GB RAM…
2017. nov. 10. 13:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az elsővel. Nekem is 5S van, és tökéletes :D :)
2017. nov. 10. 16:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Akkor lehet elgondolkozok a 6 on bár inkább a 128 gigas se fele húz a szívem
2017. nov. 10. 17:31
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a megjelenése óta megvan az 5S-em. Kifogástalan az állapota. Egyszer volt egy akkumlátorcseréje, de egyébként jó kis telefon
2017. dec. 31. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!