Melyiket válasszam? Iphone vagy Samsung?
a Direkt belassítja az hülyeség,
nekem pl Iphone SE- van és ha elavulna vagy bármi baja lenne, valószínűleg vennék még egy SE-t, mert ez jobban tetszik mint az újabbak.
1 év csere garancia és az egyik legjobb telefon amit valaha fogtam,
Samsungal belehet fürödni, frissítés 2 év után már nincs, garancia sem olyan jó, és az android igencsak belassul, nem tudni miért, még újratelepítés után is lassú maradt nálam,
Mindenképp IOS-t ajánlom,
Nem tökéletes, vannak hibái, de ami ezen nem fog tetszeni az a samsungodon 10x rosszabb lesz :)
IPHONE 6S-t vedd az nagyon jooo.. ja nem az 💩. Samsung Galaxy Y is jobb az iPhone 7nel :)
Ui: johetnek az iFanok lepontozni en mar 21rop 13.helyezett lettem a toplistan 1nap alatt valszeg :))))) gyujtom a lepontozast es elso leszek meglatjatok majdd okosak vagytok mind xdd es a top 10be nem juttok be de sohaaaa na gg megy az esti mese le ne maradjatok rola ☆.☆
Én mindenképp 6s-t vennék, hosszú távra sokkal jobban lehet vele tervezni mint az A5-el, megbízhatóbb sokkal. Nemrég voltak mérések ezzel kapcsolatban, hogy tényleg belassítja-e az apple direkt a telefonjait, vagy csak szóbeszéd az egész, arra jutottak, hogy nincs szó ilyesmiről, teszteken ugyanúgy muzsikál a régi telefon az új szoftverrel, mint az új telefon, bár az tény, hogy van aki akkuidőben tapasztal eltérést, 6s-nél nem tapasztaltam ilyet, pedig használtam ios 10-el és 11-el is
TopDávidnak: Nem tudom mi bajod az iPhone-val dávid (direkt kicsivel), biztos irigy vagy, mert nem kaphatod meg, egy galaxy y soha az életben nem fog odaverni egy iPhone 7-et, ezt garantálom neked, nem is vitatkozni jöttem veled, csak kíváncsi vagyok, hogy miért szólod le az iPhone-t azon kívül hogy te a samsungot szereted jobban, és volt egyszer egy jó vételed egy SGS5-el. Tényleg csak kíváncsiságból, van valami nyomós okod is az utálatra, vagy csak úgy elvből gyűlölöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!