Sziasztok, uj mobiltel.-t szeretnek vasarolni, de sajnos nem tudom melyikre tegyem a voksomat. Jelenleg iPhone 5s tulaja vagyok, nagyon szeretem, de mostaban mar nagyon sok hibaja lett (nem tolt (nem a toltovel van a gond), rosszabb lett az erintes erzekelo,..) eddig mar volt minden fele telefonom, de ami meg fogott az iphoneon kivul az a samsung volt. Ezert is e kozott, ha esetleg tudnatok ajanlani. J7 2017, S6 edge..ezeket nezegettem eddig. Leg jobb lenne ha legalabb 32gb tarhellyel rendelkezne, es jobb fenykepezovel. szivesen meg nezek mast is samsungon kivul, de ami vegkep nem johet szoba, az a Huawey (nekem csak huvely) lenovo, xiaomi es motorola. Ár-ban egy ilyen 250€ korul mozogjon...(60-80ezer ft.)
Samsung S6 az jó választás lehet, bár az régebbi telefon.
J széria az a belépő.
Ha van 80k körül összeged akkor lehet jobb lenne egy Samsung A520-as, az 32 Gb-os és full hd.
Vagy hozzátenni és akkor egy Iphone 6-os, az 32 Gb-os, és sok helyen most olyan 100.000 körül megkapod, és mint írtam 32 Gb-os.
Szóval szerintem vagy Samsung A5 vagy Iphone 6.
2017. okt. 28. 10:00
2/15 A kérdező kommentje:
És az galaxy s6-re nincsenek OP frissítések mar? Tudom h régi de még simán fel veszi a versenyt más telokkal? Most árban is már tűrhető lett...
2017. okt. 28. 10:07
3/15 anonim válasza:
Frissítés?
nem lesz sajna.
Most jön az Andoid 8-as, nekem s7 edge van arra lesz, A520-asra is lesz, de S6-osokra sajna nem lesz az volt a cikkben.
Android 8 csak S7 és S8 és az újabb A szériára lesz.
Ezért lenne jobb a 32 Gb-os A520-as, mert arra lesz android 8.
Vagy az iphone 6-os. Arra lesz új ios 3-4 évig simán.
2017. okt. 28. 10:10
4/15 anonim válasza:
Nem vagyok iPhone tulaj, de azt mondják ( yt-on telefonnal foglalkozó személyek), hogy iPhone 6-ot nem éri meg venni. Nem kötekedésből írom ezt!
De ha ilyet szeretnél akkor nyugodtan, csak én ilyet hallottam tőlük, hogy azt már nem éri megvenni.
2017. okt. 28. 10:21
5/15 anonim válasza:
S6 vagy a5
2017. okt. 28. 10:25
6/15 A kérdező kommentje:
J szériát felejtsem el?! :D külsőre nekem az A5 valahogy nem tetszik...
2017. okt. 28. 10:41
7/15 anonim válasza:
J a belépő.
A a közép, hardver szinten is.
S a felső kategória.
Jobb lenne egy A5, arra lesz Android 8 pl. Full hd és 32 Gb-os.
Vagy mint írtam egy Iphone 6-os.
2017. okt. 28. 10:48
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :)
2017. okt. 28. 10:54
9/15 anonim válasza:
Samsung J szériás telót semmiképp ne vegyél. Nekem is volt, sok embert ismerek, akinek volt / van, de csak egy elégedett, mert neki öreglányként mindegy a teljesítmény, frissítés. A Samsung sajnos rengeteg hulladékot is gyárt a remek S és elefogadható A szérián kívül. Pl. Galaxy Fame telónak is csak egy előnye volt : amikor az ember mérgében falhoz vágta, vagy amikor a betonra esett véletlenül kijelzővel lefele, akkor az égvilágon semmi baja nem lett. Egyik ismerősünk az S8+ telóját véletlen beleejtette a WC-be. Annak sem lett baja. Samsung-ból a legnagyobb fos teló is strapabíró, ami a fizikai behatásokat illeti. Ami teljesítményt illeti és a várható frissítéseket, mindenképpen A vagy S legyen. Ebből sem mindegy hány éves, mert a Samsung sajnos fütyül a 3 évnél idősebb telók igen nagy többségére. Az S6 sem fog már új Androidot kapni. Az S7 sem sokáig. Teljesen meg tudom érteni, hogy kínai telefont nem akarsz. A Sony és Nokia szerencsére kezdi magát összeszedni. Addig valóban Samsung vagy iPhone a legjobb döntés. Ha biztos akarsz még évekig frissítést kapni, akkor az iPhone. Az SE jó lenne az 5S után. Ha van rá keret, akkor 7.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!