Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam?

Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés
Sziasztok, uj mobiltel.-t szeretnek vasarolni, de sajnos nem tudom melyikre tegyem a voksomat. Jelenleg iPhone 5s tulaja vagyok, nagyon szeretem, de mostaban mar nagyon sok hibaja lett (nem tolt (nem a toltovel van a gond), rosszabb lett az erintes erzekelo,..) eddig mar volt minden fele telefonom, de ami meg fogott az iphoneon kivul az a samsung volt. Ezert is e kozott, ha esetleg tudnatok ajanlani. J7 2017, S6 edge..ezeket nezegettem eddig. Leg jobb lenne ha legalabb 32gb tarhellyel rendelkezne, es jobb fenykepezovel. szivesen meg nezek mast is samsungon kivul, de ami vegkep nem johet szoba, az a Huawey (nekem csak huvely) lenovo, xiaomi es motorola. Ár-ban egy ilyen 250€ korul mozogjon...(60-80ezer ft.)

2017. okt. 28. 09:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
SE, ja,..kulsore total 1es ugyan az mint az 5s es lehet pont azert nem is valasztanam. Kell a valtozatossag. Iphone 7 szupi meg minden, de szerintem tul draga es nem is tud oly sok mindent...
2017. okt. 31. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Epp ezert nem ajanlott :D
2017. okt. 31. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Tehát max 80 ezer, ne legyen iPhone SE, ne legyen kínai, de legyen jó.

Kb mintha félmillói alatt akarnál venni egy alacsony fenntartási költséggel rendelkező, de versenyautót.

2017. okt. 31. 17:46
 14/15 anonim válasza:
Szerintem vagy az iPhone 6,6s-T, vagy ha inkább az android, akkor a Samsung helyett pl. Xiaomi, Huawei is jó. Xiaomiból a Mi A1, Huaweiből a P9 2017. Ha pedig a Samsung, akkor az S6 Edge jó. Ha még kell valami információ, kérdezz, akár privátban is.
2017. nov. 3. 13:51
 15/15 Milcsikeke válasza:
Hello! Nekem Samsung Galaxy S7 Edge van. Tökéletes számomra én azt nagyon ajánlom most már lejjebb ment az ára úgyhogy én azt ajánlom
2017. nov. 7. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!