Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek sok egy iphone 8? 15L

Szerintetek sok egy iphone 8? 15L

Figyelt kérdés
A mostani telefonomat 2 éve használom, és már szeretnék egy újat. Nem mondom hogy kifejezetten rossz állapotban van, de már azért néha érzékelhető az a 2 év... Most karácsonyra szeretnék egy iphone 8-at. Valamennyit én is beletudnék fizetni, de csak azt a zsebpénezemet, amit 3-4 éve gyüjtök(ez sajnos nem olyan sok, kb 90000 Ft). A mostani telefonomra is nagyon vigyázok, a 2 év során egyszer sem kellett szervízbe vinni, nem tört be a képernyője, neg semmi. Ugyhogy szerintetek van esélyem egy új telefonra?

2017. okt. 31. 10:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
20%

"Nem mondom hogy kifejezetten rossz állapotban van, de már azért néha érzékelhető az a 2 év..."

Istenem nekem 3eve van meg a telom es nem panaszkodom hogy nincs csucs telefonom. Nem egy raj csavo vagyok ugyh en elegelnem az iphone 6st.

2017. okt. 31. 10:36
 2/17 anonim ***** válasza:
56%

15 evesen Iphone 8...

Nem is tudom mit mondjak.

Eleg lenne neked egy 6s is. Es mar kapasbol majdnem a felet kitudnad fizetni. A 8 meg egy dolgozo (atlagos) felnott embernek is nagy kiadas, szerintem.

2017. okt. 31. 10:40
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem tudod a teljes árát kifizetni a saját pénzedből, akkor neked tök egyértelműen sok.
2017. okt. 31. 10:48
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Attol fugg milyen gazdag a baratod.
2017. okt. 31. 10:53
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem tudod kifizetni magadnak, tisztelt meg a szuleidet azzal, hogy nem rosz ekkora kiadast a nyakukra.
2017. okt. 31. 10:57
 6/17 anonim ***** válasza:
77%

Őszintén , mire kell? A nagy semmire, facera meg az idétlenkedésre.

De még irod hogy jó a másik is.

Akkor amig működik , nyugodtan használjad és gyűjtsed a rá valót.

2017. okt. 31. 10:57
 7/17 anonim ***** válasza:
77%

Igazuk van a többieknek. Nem leszólásból mondom.

Szerintem várj még pár évet, gyűjtögessél pénzt, dolgozz nyáron, ha teheted és az összespórolt pénzedből később is meg tudod venni ezt a telefont ( plusz ha szükséges a szüleid is kisegítenek és akkor már kevesebbet kell beleadniuk mint most)

A telefon ára úgyis le fog menni később és azt olcsóbban meg tudod majd venni, mint most.

2017. okt. 31. 11:07
 8/17 anonim ***** válasza:
89%
Csak akkor majd már nem fog megelégedni egy 8-assal... ;-)
2017. okt. 31. 11:11
 9/17 anonim ***** válasza:
4%
Ha jó állapodban van a mostani telód, akkor add el és azért is kaphatsz sokat, főleg ha az is iphone. Egyébként nem sok, teljesen jó árban van. Csak a proliknak sok, akiknek még erre se futja.
2017. okt. 31. 11:18
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
90ért fullos iphone 6s-t tudsz venni használtan, akár még garival is, ugyanazt tudja mint a 8
2017. okt. 31. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!