Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek sok egy iphone 8? 15L

Szerintetek sok egy iphone 8? 15L

Figyelt kérdés
A mostani telefonomat 2 éve használom, és már szeretnék egy újat. Nem mondom hogy kifejezetten rossz állapotban van, de már azért néha érzékelhető az a 2 év... Most karácsonyra szeretnék egy iphone 8-at. Valamennyit én is beletudnék fizetni, de csak azt a zsebpénezemet, amit 3-4 éve gyüjtök(ez sajnos nem olyan sok, kb 90000 Ft). A mostani telefonomra is nagyon vigyázok, a 2 év során egyszer sem kellett szervízbe vinni, nem tört be a képernyője, neg semmi. Ugyhogy szerintetek van esélyem egy új telefonra?

2017. okt. 31. 10:33
1 2
 11/17 Captain Logic ***** válasza:
67%

#9 Szerintem te nem ismered a proli szó fogalmát…

Ahogy a többiek is írták, neked a 8 teljesen fölösleges, elég lesz egy 6S is. Annak legalább a nagy részét te fizetnéd.

2017. okt. 31. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
59%

"Csak a proliknak sok, akiknek még erre se futja" - inkább fordítva: vannak, akik nagyzolásból ilyet vesznek, kiadnak érte több mint 200 ezret, pedig csak olyan átlagos dolgokra használják, amiket az olcsóbb telefonok is tudnak!

"azért néha érzékelhető az a 2 év..." - ez konkrétan miben nyilvánul meg?

De most komolyan, kérdező, 15 évesen mi olyat csinálnál vele, amihez mindenképp ilyen drága telefon kell Neked? Mi az, amit legfeljebb egy iPhone 6S Plus ne tudna, ha már drága telefonokról van szó, és mindenképp iPhone-ról?

Van jelenleg 90 ezred, az iPhone 8 reális értéke kb. ennyi is lenne, de mivel irreálisan magas 70%-ban kell megfizetni a márkát, ezért azt akarod, hogy legyen rá 230 ezred (legalábbis itt kezdődik normálisabb webshopokban)!

2017. okt. 31. 14:02
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanmár! Ne egy 8-ast kérjél apádtól, az milyen ócska már! Inkább egy X-et kérjél, az ám a valami, na azzal lehet egy pár napig verni a nyálad a barátnőid előtt! Ha apád nem fizeti ki teljesen, ne hogy lemondj róla, zsarold meg a barátodat, hogy a Dunának mész, ha nem segít megvenni! Így már biztos meg lesz, sok sikert!
2017. okt. 31. 15:49
 14/17 anonim ***** válasza:
47%
Iphone 8 vagy X? Olcsó hulladékok! Vertu-t kérjél, az a menő!
2017. okt. 31. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
78%
Mi ez a lepontozás? Ennyien nem értik a viccet? :)
2017. okt. 31. 17:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolók! Szerintem én teljesen normálisan kérdeztem es nem mondtam h akkor ezt most meg akarom vetetni meg semmi. Pont azért írtam ide ki a kérdést, mert nem tudtam. De biztos elég a 6s is csak gondoltam ha a 8 ast venném/kérném, akkor az mégis tuvább bírná, mint mondjuk egy régebbi modell... Akik rendes, és segítő választ írtak, azoknak köszönöm.
2017. okt. 31. 17:51
 17/17 Vazulnéni válasza:

Én az iPhone 8-amat 240 000-ért vettem, 16 éves vagyok. Szerintem úgy sok, ha a szüleiddel fizetteted ki majdnem a 2/3-át. Én teljesen saját pénzből vettem, régóta gyűjtök rá, dolgoztam is érte.

Azért is jobb, ha a saját pénzedből veszed, mert úgy nem mondhatják, hogy anyuci meg apuci a feneked alá tesz mindet, mivel nem ők fizették ki. Ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy te a saját pénzedet mire költöd.

Én a helyedben nagyon pofátlannak érezném magam, hogy ennyire drága dolgot kérnék, inkább akkor gyűjtenék még, vagy egy olcsóbbat kérnék, amibe kevesebbel kell csak beszállni (6s pl). De nyilván ez a te döntésed

2017. nov. 11. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!