Gyári visszaállítás után a telefonom nem kapcsol be. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Alcatel OneTouch Pop D3 készülékem 3 hónapja lett szervizelve.Azóta működött,pár napja viszont kidob az alkalmazásokból és újabban a galériába,beállításokhoz,semmilyen "alap" dologba nem enged be.Sok helyen olvastam,hogy csináljak gyári visszaállítást,amit meg is tettem miután mentettem a dolgaim,de csak annyit írt ki,hogy törli a cuccaim és ennyi.Ezután leállt és semmi.Próbáltam bekapcsolni,de csak a telefon fajtáját ír ki,semmi többet.Mit tegyek?2017. nov. 5. 17:39
11/13 anonim válasza:
Szia,
a javításra nem adtak garanciát? Amúgy jó kis biznisz volt neki 5k-ért egy ROM telepítés...
12/13 A kérdező kommentje:
Szia :) Nem,legalábbis nem mondta és bevallom voltam olyan buta hogy rá sem kérdeztem.Sajnos az árakat meg nem ismerem,akkor ez így drága volt?
Épp ez a baj velem,hogy ennyire nem értek a telókhoz...Azóta 2 másik szerelő nézte meg,de alaplapos állítólag,szóval azt mondták nem éri meg megcsináltatni,így vehetek egy új telefont... :/
2017. dec. 2. 10:20
13/13 anonim válasza:
Valószínű memóriahibás, ha elkezd kidobálgatni alkalmazásokból, ez a tipikus tünet.
Sajnos olcsó telefon, a leggagyibb alkatrészekből, beszállítóktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!