Gyári visszaállítás után a telefonom nem kapcsol be. Mit tegyek?
Várjál vele, ilyenkor akár percet is igénybe vehet az indulás, mivel újra telepíti a gyári alkalmazásokat. ha ránál tovább ezt csinálja kkor bootloop-ról beszélünk , magyarul boota akadásról. Ekkor sem kell még kétségbe esni, előfordul, hogy elsőre nem sikerül valami: hosszan nyomd a bekapcsoló gombot, míg újra nem indúl a telefonod. Aggódásra adhat okot, ha a hosszan nyomva tartott bekapcsoló gombra nem érkezik reakció a telefontól, vagy a második próbálkozás is bootloop-ban végződik.
Ekkor még próbálkozhatsz, hogy a gyártó honlapjáról beszerzett gyári STOCKROM-ot fel telepíted újra, magyarúl frissíted a telefon szoftverét. Ez az esetek 80%-ban megoldja a gondot, de ha ez sem segít akkor sajnos vagy szerviz, vagy ha a környékeden van hozzá értő ember akkor hozzá fordulhatsz.
esetleg ha győri vagy dobj üzenetet nekem.
Mindkettőtök válaszát köszönöm. ;)
Igazából ha rányomok a bekapcsolásra akkor (akár ha csak azt nyomom,akár ha a hangerőgombot is) kiírja hogy Alcatel onetouch majd picit később hogy Pop D3 és ennyi.Ezeket váltogatja de innen sehogy se enged tovább.Az a gond,hogy rendkívül béna vagyok az ilyenekhez,de mivel 3 hónapja volt szevizbe ezért nem akartam megint erre költeni. :/ Sajnos nem győri vagyok,de köszönöm. :)
Bár most beadott egy ilyen menüt:
Ez alapján esetleg megtudom csinálni szerintetek?Bocsánat ha hülyeséget kérdezek,csak tényleg egyáltalán nem értek hozzá :/ De erre a STOCKROM-ra mindenképp rákeresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!