Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyári visszaállítás után a...

Gyári visszaállítás után a telefonom nem kapcsol be. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Alcatel OneTouch Pop D3 készülékem 3 hónapja lett szervizelve.Azóta működött,pár napja viszont kidob az alkalmazásokból és újabban a galériába,beállításokhoz,semmilyen "alap" dologba nem enged be.Sok helyen olvastam,hogy csináljak gyári visszaállítást,amit meg is tettem miután mentettem a dolgaim,de csak annyit írt ki,hogy törli a cuccaim és ennyi.Ezután leállt és semmi.Próbáltam bekapcsolni,de csak a telefon fajtáját ír ki,semmi többet.Mit tegyek?

2017. nov. 5. 17:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Várjál vele, ilyenkor akár percet is igénybe vehet az indulás, mivel újra telepíti a gyári alkalmazásokat. ha ránál tovább ezt csinálja kkor bootloop-ról beszélünk , magyarul boota akadásról. Ekkor sem kell még kétségbe esni, előfordul, hogy elsőre nem sikerül valami: hosszan nyomd a bekapcsoló gombot, míg újra nem indúl a telefonod. Aggódásra adhat okot, ha a hosszan nyomva tartott bekapcsoló gombra nem érkezik reakció a telefontól, vagy a második próbálkozás is bootloop-ban végződik.

Ekkor még próbálkozhatsz, hogy a gyártó honlapjáról beszerzett gyári STOCKROM-ot fel telepíted újra, magyarúl frissíted a telefon szoftverét. Ez az esetek 80%-ban megoldja a gondot, de ha ez sem segít akkor sajnos vagy szerviz, vagy ha a környékeden van hozzá értő ember akkor hozzá fordulhatsz.

esetleg ha győri vagy dobj üzenetet nekem.

2017. nov. 5. 17:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom segít e, volt nekem is hogy nem tudtam bekapcsolni. Valahol olvadtam, hogy a bekapcsoló gombot és a hangerőt együtt kell nyomni. Arra már nem emlékszem fel vagy le. Próbáld ki, hátha. Nekem bejött.
2017. nov. 5. 17:55
 3/13 A kérdező kommentje:

Mindkettőtök válaszát köszönöm. ;)

Igazából ha rányomok a bekapcsolásra akkor (akár ha csak azt nyomom,akár ha a hangerőgombot is) kiírja hogy Alcatel onetouch majd picit később hogy Pop D3 és ennyi.Ezeket váltogatja de innen sehogy se enged tovább.Az a gond,hogy rendkívül béna vagyok az ilyenekhez,de mivel 3 hónapja volt szevizbe ezért nem akartam megint erre költeni. :/ Sajnos nem győri vagyok,de köszönöm. :)

Bár most beadott egy ilyen menüt:

[link]

Ez alapján esetleg megtudom csinálni szerintetek?Bocsánat ha hülyeséget kérdezek,csak tényleg egyáltalán nem értek hozzá :/ De erre a STOCKROM-ra mindenképp rákeresek.

2017. nov. 5. 18:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Ez a recovery menu. Ha gondolod, próbáld meg megint a gyári visszaállítást.
2017. nov. 5. 18:20
 5/13 anonim ***** válasza:
Bocsi, az lemaradt, hogy a factory reset menüpontot válaszd.
2017. nov. 5. 18:22
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot. ;) Megcsináltam...többször is,majd újraindítottam a reboot system now-al,de így sem akar működni... Lehet hogy végleg kinyírtam a telót... :/
2017. nov. 5. 18:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Factory resetet próbáld, ha az nem segít akkor szerviz...
2017. nov. 5. 19:23
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat és a segítséget. :) Sajnos a factory reset sem segített,akármit csinálok a telefon nem ad be mást csak a típusát írja ki.Holnap elviszem szervizbe.Próbáltam megúszni,de mindenképp elviszem.
2017. nov. 5. 20:54
 9/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Újra én...2 hete megcsináltattam a telefonomat,valami ROM-ot kellett rá telepíteni,nem értek a telókhoz sajnos,csak ennyit tudok.Azóta ment rendesen,de tegnap este mikor töltőn volt egyszer csak kikapcsolt és azóta nem kapcsol be.Csak annyit ír ki,hogy Alcatel onetouch és kész...A gyári visszaállításokat még nem próbáltam mert vannak rajta dolgok amik jó lenne ha nem vesznének el (bár sajnos tuti elfognak) de a gép meg nem érzi a telóm így meg nem tudom átteni őket.Van erre esetleg valami megoldás?Nem akarok butaságokat kérdezni,csak tényleg nem értek hozzá.De az,hogy 2 hetet bírt a telóm...szervízbe tuti nem viszem.5 ezret dobtam így ki...
2017. nov. 25. 08:57
 10/13 A kérdező kommentje:
Még egy valamit szeretnék kérdezni.Ha ROM-t kell telepíteni azt hogy kell?Tudom vannak erre oldalak,de esetleg van olyan akinek ilyen telefonja van mint nekem?Tudtok esetleg linket küldeni,hogy honnan telepítsek és mit?Remélem nem lesz rá szükség,de jobb felkészülni erre is. :/
2017. nov. 25. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!