Mennyi munkaviszony szükséges hogy előfizetésre részletre hozzak ki egy telót?
Úgyhalottam vmi 6 hónap kell Telenornál. Igaz ez?
Arra gondoltam h az ütött kopott S5-öm megérett egy cserére mert már jó idaje megvan. És egy S7 Edge-re váltanék. Találtam egy olyat hogy vmi 4 5e ft előfizetésnél hűségidő nélkül pár ezer ftos törlesztővel kilethetne hozni a telót. Szal arra gondoltam h kihoznám majd lemondanám az előfizut mert fölös...
Csak nemtudom hogy mennyi munkaviszony a feltétel. Igazából szolgáltató tök m1 nekem am...
Új rendelet alapján lehet tőlük függetlenítő kódot venni hivatalosan szóval egyre megy.
"Magyarul 27k első hó onnantól 7k mert lemondom... "
Még mindig nem így van. A Hello Data esetében annyiban más a dolog, hogy mivel hűségidő nélküli így listaáron kapod meg a telefont, részlet esetén x hónapra lebontva. Viszont ha lemondod az előfizetést, akkor ugyan kötbér nem lesz de ott helyben ki kell fizetned a telefon teljes árát.
Úgy írtam h "tőlük" mint szolgáltatóktól. Nemkell retardáltkodni. Egyértelmű volt.
Csak az árat néztem el.
És már vtam Telenorban, utolsó nemtalált. A teló törlesztőn marad.
Még 1x. Azért kössz mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!