Provident hitel felvételekor szükséges 3 hónapos munkaviszony?
Van munkáltatóim, van érvényes személyim, hitelképes vagyok stb. (nem nem kérem az olyan kommenteket, hogy a provident szar tudom, hogy az de most ez a gyors és ez kell) viszont munkaviszonyom 2 hónapja van papíron.
Kérdéseim:
- Mi kell a hitelfelvételhez?
- Elintézhetem másik városban is a hitelt, mint ott ahol be vagyok jelentve?
- Fontos 3 vagy több hónapnyi munkaviszony?
- Havi nettó kb 90 ezer forintra mennyi kölcsönt adnak a leghosszabb futamidőre? (nekem kb. 200e kéne).
- Elfogadják az ideiglenes személyimet is? Hétfőn hosszabbítom meg a személyim, de a hitelt szerdán fel szeretném venni, elfogadják az ideiglenest is?
- Milyen dokumentumok szükségesek ahhoz, hogy a provident hitelt már aznap felvehessem, hogy igényeltem?
Köszönöm
Na, akkor most ezt a rengeteg sok kérdést tedd fel a Providentnek: ott van az oldalukon, hogy visszahívnak, íme:
Mondjuk ha 2 hónapja van munkaviszonyod, akkor az jó eséllyel még próbaidős munka, amire nem biztos, hogy megadják - ráadásul mindezt ideiglenes személyivel...
Lehet, hogy csak otthoni szolgáltatásként fogod megkapni - ha egyáltalán megadják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!