Uj telefont szeretnék vásárolni szerintetek milyet vegyek? Az iphone 7 felé kacsingatok nagyon, de lehet ajánlani androidos telefonokat is?
Én is afelé hajlok, hogy ha sok hely kell, akkor legyen bővíthető a memória! Persze attól is függ, kérdező, hogy Neked melyik rendszer jön be jobban, és hogy egyáltalán mennyi pénzed van rá! Ennyi képnek és zenének (legalábbis MP3-formátumban) bőven elég a 64 GB, még a rendszer foglalata mellett is, de logikus, ha persze lesz több is, viszont 128 gigás iPhone 7-et legolcsóbban sehol nem kapsz 190 ezer Ft alatt újonann!
Ha meg ugye Android, akkor sokat számít a hardver, nem csak hely kell a temérdek fájlnak, hanem hogy a telefon gond nélkül pöccre mutassa/vigye. Éppen a napokban nézegetem, hogy mennyire szuper az Asus Zenfone 3 Deluxe (ZS570KL), ami szerintem Neked is jó lenne: minimum 64 GB tárhely + akár 256 GB microSD-bővíthetőség, 6 GB ram, Snapdragon 820 processzor (Adreno 530 grafikus chip), és már csak hab a tortán a 23 MP-es jó minőségű kamera és a 100% alumínum burkolat, egyedül az üzemideje kétes, mert a hardverhez képest csak 3000 mAh, egy powerbank nem ártana hozzá! :/
Hát majd kiderül hogy melyik/milyen telefont veszem, egyébként igen az ios beéri kevesebb memoriával mint az android:) hát igazábol nekem jobban bejön az ios csak akkor nekem vagy 128gigás kell vagy 256, a oneplus nekem nem tetszik:/
se a rendszer se maga a telefon kinézete. Az s8 szintén nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!