És még mi az óhajod max. 60 ezerért ? Csúcs kamera nem kell ? Örülj, ha kapsz normális telefont ebben az árkategóriában. Ennyiért Samsungot semmiképp nem ajánlok. Csak a felső kategóriás mobiljaik érnek valamit. A többi sz.r.
2017. okt. 7. 09:34
2/14 anonim válasza:
inkább Samsung-ot vennék.
Sajna ez az összeg kevés S szériára, mármint Samsung esetében.
J széria az a belépő szint.
Úgyhogy amit tudsz venni az igazából egy A3-as, az A320-as.
A5-ös inkább olyan 100.000 környéke.
Marad a Samsung A320-as.
2017. okt. 7. 09:34
3/14 anonim válasza:
Nekem igaz egy s7 edge van, ami szerintem jobb is mint egy apple telefon, sőt ha a paraméterek nézzük jobb mint az iphone X.
Na csak annyit akartam írni hogy szerintem nem rossz a Samsung J és A sorozata, az A3 és A5 jó telefonok.
Az más kérdés hogy ha 50.000-em lenne nem Samsung J szériát vennék, ami ennyi pénzért 8 vagy 16 GB-os telefon, hanem egy Xiaomi redmi 4x-et, ami 32 Gb-os és 3 GB ram van benne.
Gondold még meg a Xiaomi-t, a redmi 4x-et.
2017. okt. 7. 09:36
4/14 anonim válasza:
Xiaomi Redmi Note 4
2017. okt. 7. 09:39
5/14 anonim válasza:
Samsung J szériát nem ajánlom. Nekem ilyen volt. Vagy A vagy S vagy más márka.
2017. okt. 7. 09:55
6/14 anonim válasza:
+1 Xiaomi Redmi note 4
Ugyan nincs benne quick charge, de baromi nagy akksija van.
Ez bármelyik leveri a hasonló árkategóriába lévő Samut. Magasan jobb, ezzel nem fogsz mellé, akármelyiket veszed.
2017. okt. 7. 15:47
9/14 anonim válasza:
Samsungot én sem ajánlom: ebben az árkategóriában csak gyengébb képességű (belépő) telefonokhoz lehet hozzájutni. És több velük a szervizelési gond. A Huaweitől nem kell félni, rendben működnek. Minimum 3 GB RAM és 32 GB tárhelye legyen. A Huawei Rendmi telefonoknak brutális 4100 mAh-s akkumlátoruk van. eustosk-on vagy a xiaomiwebshop.hu oldalakon érdemes körülnézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!