100. 000 Ft-körül milyen telefonokat ajánlanátok?
Plusz minusz lehet pár ezer természetesen.Örülnék ha a kamerája jó lenne de az annyira nem fontos.Inkább az lenne jó ha erős lenne hardverileg mert elég sokat szoktam hasznàlni a telefonom.Ezen értem a youtube-ot plusz játékokat stb.Az se lenne rossz ha az aksija nem merülne le pikk pakk :)
Amiket eddig kinéztem az igazából az Lg g4 illetbe a nagyobbik tesója a G5.
Samsung galaxy A5,
Huawei P10 Lite,
Lg Q6,
Nokia 6.
#1-es ne te mondd már meg, hogy ki milyen árkategóriás telefont vesz! Mára már megszokott dolog, hogy gyorsan fejlődik a technológia, így ezzel a hozzáállással akkor semmilyet nem érdemes venni, mert ugyanolyan hardverű telefon lesz feleannyiért is! (Csak épp nem amikor venni akarunk, hanem minimum 2 év múlva)
A Redmi az Xiaomi, nem Huawei!
Amúgy ennyiért szerintem is a Honor 8 az egyik legjobb, vagy ugyanazzal a hardverrel Huawei P9, Huawei P10 Lite, Huawei Nova 2, Lenovo Vibe P2, Xiaomi Redmi Note 4X (64 GB) vagy LG G5
Köszi mindenkinek a segítséget ! :)
Még kicsit töröm magam a dolgon,mert nagyon nem tudok dönteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!