Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsong Omnia 2-ről vélemény,...

Samsong Omnia 2-ről vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy a telefon milyen is pontosan. Milyen masszív, okos, stb.
2010. máj. 29. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a DOUWE EGBERTS OMNIA jobban bejön.
2010. máj. 29. 15:44
 2/6 A kérdező kommentje:
-.-"
2010. máj. 29. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
szar, szétesik a kezedben mint az összes többi samsung
2010. máj. 29. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Mi bajod a Samsungokkal? :O Nekem és a baráti körömnek se volt még vele sose baja! Én is 5 évig nyüstöltem egy samsungot pl, és csak azért cseréltem le végül, mert meguntam.

Amúgy a kérdésre válaszolva: ez a típus viszont valóban nem tűnik túl jónak, mert egy ismerősömnek ilyen van, és az első 2 hónapban alig látta a telóját, mert folyton szervízben volt, mivel egyik-másik funkció nem nagyon akart működni...

2010. máj. 29. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
16:12: Hát láttam már samsung-ot elég volt csak ránézni. A szoftverében a menük is kidolgozatlan összecsapottak, anyagi minőségről ne is beszéljünk. Lehet egy KICSIT jobbak az ilyen "fullos" telefonok, de szerintem ugyanolyanok mint az összes többi általános vagy lasőb rendű samsung.
2010. máj. 29. 16:24
 6/6 anonim ***** válasza:
konkrétan egy nagyon jó telefon, gyors, stabil...továbbá egy szoftverfrissítés és egy firmware frissítés után megtáltosodik, új funkciók lesznek elérhetőek, stabilabb lesz!! megéri ez a telefon az árát!
2010. máj. 29. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!