Milyen telefont ajánlotok nekem? Gyorsan kéne a segítség.
Na. Samsung corby kizárva, mert le gagyizták, és a képernyője sem valami húdefa*za, lg KP502-vel nem tudom mi baj van, vagyis az smsmtől belassul, és a képernyője ennek sem fényes. Nomármost. Normális telefonokat nem nagyon találni mostanság, minek következtében szerény technikailag analfabéta agyam kissé megállt a működésben.
Esetleg vki tudna olyat ajánlani ami jó minőségű, 30e környékén jár, és zenelejátszásra alkalmas, illetvén nem feltétlenül tapis?
Köszi a segítséget. =)
Manapság már mindegyik valamirevaló telefon érintőképernyős!
Én kb. 1 éve vettem magamnak és a gyerekeimnek IPhone-klón telefonokat = SZUPERJÓ!!!... :DDD
Wifis, memóriakártyás (8GB), számtalan funkciója van, rádió, TV, 2 SIM-kártyás (egyszerre működik a kettő!), 2 kamera (elől és hátul), sztereo, rázással vált képeket, videót, bluetooth, 2 db akku, stb., szerintem sokkal jobb, mint a valódi IPhone, mert többet tud!
Nagyon jó hangja van, akár a saját hangszóróján is, mi komplett videoklippeket töltögetünk rá a YouTube-ról, nem is csak mp3-at...
Ja, és darabonként 30ezerbe került! :DDD
A lányomnak és magamnak ilyen qwerty-billentyűzetest vettem (fekete bőrtokkal, de abból kivéve is használható).
A fiamé meg ilyen (neki totálisan ugyanaz minden, mint az eredeti IPhone), ebben az a más, hogy a hátoldali kamera mellett lámpa is van, ehhez nincs qwerty billentyűzet.
Már 1 éve megvan a 3 telefon és tökéletes mindhárom, semmi baja, szóval a strapát is bírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!