Megjavult a telefonom? Lehetseges ilyen? Nem, ugye?
A tortenet a kovetkezo marciusban sikeresen beejtettem a wc-be sony xperia z1 compact telefonomat
Mivel a vedoajto nyitva volt igy sikeresen be is azott
Kiszaritottam amennyire tudtam a hibaja a kovetkezo maradt
Rendszeresen tulmelegedest irt ki par perc utan es kikapcsolt igy termeszetesen a toltest se engedte
Hagytam a fenebe vettem masikat
Most elovettem tobb mint felevvel kesobb es mar egy napja hasznalom ugy h meg bem jelentkezett a hiba
Ennyi ideig meg sose birta
Lehetseges h egy zarlat megjavuljon? Vagy elobb utobb ugyis visszater a hiba? Aki jartas a dologban az mondjon valami okosat h mi tortenik!
Koszonom
Vagy igen vagy nem.
Én azt még mindig nem értem miért vesz az drága okostelefont aki nem tud vigyázni rá, van 5000-ért Navon, és lehet vele telefonálni, és ha az ember sz@@rkupac közepébe ejti akkor elmegy a boltba és vesz másikat.
De ez más téma.
Igen vettem masikat es tudom h hulye voltam nem kell a kioktatas ha nem vagy jartas a temaban tok felesleges hozzaszolnod
Olyanok valasza erdekelne akik ERTENEK a telefonokhoz
Koszi
"Lehetseges h egy zarlat megjavuljon?"
A beázás okozta hiba "megjavulhat" ha a készülék kiszárad.
De ha beázott készülékben marad az akku, a vízen átfolyó egyenáram csúnya dolgokat képes művelni az elektronikával.
Az ilyesmi nem visszafordítható folyamat eredménye. Ezt csak alkatrész/elektronika cserével lehet javítani.
Persze nem lehetetlen az amit leírsz, de ritka (nagy szerencse kell hozzá).
Hogy a víz behatolása milyen mértékű károsodásokat okoz nagyon sokmindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!