Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki milyen hangra szokott...

Ki milyen hangra szokott ébredni, azok közül akiket a mobiluk ébreszt? Valami olyan jelzést keresek amire kellemes félébredni.

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 22:43
1 2
 11/18 anonim válasza:
76%
És ezt honan lehet megszerezni?? :D:D
2008. okt. 21. 17:57
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Tokyo Drift betétdala csörög, mert apa küldte át, és kellőkép idegesítő, hogy felkelljek rá :) Régebben olyan volt amit szerettem, de arra csak visszaaludtam xD
2008. okt. 21. 19:47
 13/18 anonim válasza:
100%
én John Dahlback - More than i wanted című számra ébredek..:D:D http://www.youtube.com/watch?v=mSQrUGG2v4M
2008. okt. 21. 19:58
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2008. okt. 21. 21:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam egy zongorás ébresztőt, de a párom egy idő után belealudt ahelyett hogy felébredt volna, annyira kellemes lett. :D

Azóta egy egyszerű kétoktávnyi futam egy nagyon kellemes hangon. Ez anélkül ébreszt föl, hogy bármilyen intenzív érzést keltene, ami miatt meg lehetne unni.

2008. okt. 22. 09:24
 16/18 anonim ***** válasza:

"Jó reggelt Elvtársak, ébresztő föl! A kopasz k.. hétszentségit, kipattani az ágyból!..." Hol lehet erre szert tenni? Szeretném vele meglepni a páromat :D

(és hogy küldted el ezt a hsz-t? mert nekem kurv¨@ fennakadt a trágárságszűrőn és nem engedte)

2008. okt. 27. 16:43
 17/18 anonim ***** válasza:
én időkapcsolóra szoktam kötni a porszívót, ha nagyon sokáig vagyok fent előző este
2009. jún. 5. 20:58
 18/18 anonim ***** válasza:
En Akon-ra ebredek mert imadom a repedtfazek-hangjat!
2009. jún. 5. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!