Sokan nagyon szeretik az iphone-t , de véleményem szerint én sose vennék iphonet, mert azon kívül, hogy drága, zenét nem lehet rá tölteni ingyenesen , kijelzője kicsi , kamerája se olyan jó, mint pl egy samsungnak , kevesebbet is tud , és sok alkalmazás szintén fizetős rajta. Akkor valójában miért is jobb egy iphone, mint pl egy samsung , vagy bármi másnál?
Jó, akkor maradj az android mellett. Engem nem érdekel mi van a kezedben, téged se érdekeljen hogy másoknak mi van és miért. Viszlát
2017. szept. 17. 14:46
12/22 anonim válasza:
Ja, és még Afrika is az iPhone miatt éhezik...
Amúgy alapvetően felhoztál 1-2 alapvetően szubjektív "utálom az ájfónt" érvet.
Zene, programok ugyanúgy tölthetőek rá. Ahogy Androidon is a legjobb programok fizetősek.
Kameránál is gyakorlatilag nincs érdemi különbség a csúcs telefonok között, nagyjából olyan mintha azon vitázna az ember hogy a Ferrari 3,1 a Porsche meg 3,2 másodperc alatt éri el a százat.
Miben tud kevesebbet? Minden ugyanúgy elérhető rá vagy van saját opció.
Tárhely megint egy olyan téma, ami a mai világban egyre kevésbé prioritás a felhő tárhely mellett. Gyakorlatilag csak a fotók/videók foglalnak sok helyet arra meg van egy rakás online tárhely.
Na meg alapvetően leginkább a képernyőméretbe vagy "belebuzulva" de alapvetően pont a 4,7" az optimális méret ami már nem kicsi de még egy kézzel kényelmesen kezelhető.
2017. szept. 17. 15:01
13/22 anonim válasza:
Na meg ha drágaságról beszélünk akkor nem épp a Samsung és a Sony a példakép.
A Samu telefonjai évről évre drágulnak, a Note sorozat gyakorlatilag iPhone áron megy. A Sony meg megint megér egy misét, mert általában 2-vel gyengébb hardvert ad csillagászati összegekért.
2017. szept. 17. 15:05
14/22 A kérdező kommentje:
Itt is látszik amit mond az utolsó Válaszoló, hogy már az iphone is külső tényezők által oldja meg már maga a tárhelyet is. Én pl sokkal jobban szeretem ha egy helyen vannak az adataim . az online tárhelyet csak biztonsági mentésként használom. És igen , valóban az android mellett fogok maradni , mert joval egyszerűbb és több minden is van rá, mint IOS-on. ;)
2017. szept. 17. 15:42
15/22 anonim válasza:
Az ilyen fos országokban "menő" mint a Mo.
Itt a 20 éves leélt BMW re nedvesedik 10/9 ember...
Nézd meg az olyan kérdéseket , hogy "szerintetek ki gazdag" stb
Ilyeneket ír a többség , hogy iPhone, meg BMW és kertes ház. :D
Nekem is van ilyen ismerősöm, meglátta a kezemben és már egyből kezdte, hogy húha muti már stb
Rohadt kellemetlen volt...
2017. szept. 18. 08:00
16/22 A kérdező kommentje:
BMW is nagyon jól hangzik, főleg autó mata váltóval és kabrio stb .. én is gondolkodtam gyűjtök össze egy olcsó BMW-re , csak ha behal egy alkatrész bele többe fog kerülni , mint az egész kocsi. Mert pl ha kabriot is veszek , és behal az ami mozgatja a kocsi tetejét, akkor van gáz, és azt ráadásul hamar kell kijavitani.
2017. szept. 21. 09:58
17/22 A kérdező kommentje:
De iphone-ba mi kerül olyan sokba azt nem értem, mert mint mondtam kb egy átlag telefon , ha ugy nézzük a hardvereit , és még csak nem is néz ki jól, ami szép lehet benne az max a hátulja; )
2017. szept. 21. 10:00
18/22 bit123bit válasza:
Az Apple legtöbb bevétele a hülyékből van.. Értelmes gondolkodás mára már alig van pár embernek, és ezt nem azt jelenti hogy milyen tanulmányokat végzett, hanem hogy nem kell neki Iphone ahhoz hogy éljen.. Sajnos a mai társadalom, és főleg a fiatalabbak annyira divatéhesek hogy legszívesebben az összeset felpofoznám, és azért tenném ezt mert az nem elég hogy ilyen divatmajmok, de még hatalmat éreznek mindenki felett akár Iphone-nal akár BMW-vel stb.. Undorítónak tartom hogy a sok divatéhes fiatal megveszi az iphone-t (nagyobb része meg kapja), és rendesen használni nem tudja csak az olyan dolgokat ami alap(Fénykép, jegyzetek, Facebook, Instagram, és egyéb alkalmazások).. Amúgy zenét igen is le lehet rá tölteni ingyen csak ahhoz már érteni is kell, nekem van egy ismerősöm aki 13 évesen Iphone 7-et használ, és nekem kell rá feltenni a zenéket amit egy kis ésszel meg is lehet oldani, csak az ilyen divatmajmok nem képesek erre akik sokszor azzal is vagánykodnak hogy milyen okosak.. Tehát azért szeretik az Iphonet ennyien, mert végül is "Menő" az ilyen robot gondolkodású idiótának.. Vannak olyan emberek is akik azért vesznek iphonet, mert szeretik, de mára már elég nehéz eldönteni hogy ki az aki tényleg szereti, és ki az aki csak azért veszi mert akkor majd szeretni fogják hogy Iphone-ja van.. Amúgy ha valakinek csak ilyen "Márkásabb" cuccai vannak és ezt állandóan mutogatja másnak, az már le se tudja tagadni hogy egy idióta divat robot.. A másik meg hogy azért ilyen drága, mert az alma 180 fokkban ki van harapva, legalább is nekem ez jön le, mert alapvetően nem lehetne ilyen drága.. Viszont ha már mindenki veszi, akkor mint minden márkás terméknél az Iphone-nál is a márka emelje meg vagy 60%-kal az árát, és így már a telefont se kell nagyon fejlesztgetni, mert úgy is fogják venni ezek a tudatlan majmok..
2017. szept. 30. 10:50
19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Végre pontot raktál a végére, nekem pl az s4 bőven megfelel , nem kell ios stb.. mert felesleges , és alma jel nélkül is jól megy rajta minden. És én sztem egy s4-is simán oda veri az iphoneokat hardverileg.
2017. okt. 3. 15:19
20/22 yamahajani válasza:
Én régebben Nokia okostelefont használtam, akkor még java rendszert használtak a nép telefonok,és nem volt androidos telefon. Az iphone egy értelmiségi szintű mobiltelefon. Az ára meg azért annyi amennyi,mert a biztonságnak meg van az ára.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!