Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek menő lesz attól...

Szerintetek menő lesz attól valaki hogy IPhone-ha van?

Figyelt kérdés
Mert szerintem rohadtul nem.

2017. júl. 13. 20:42
1 2
 1/12 anonim válasza:
58%
Nem.
2017. júl. 13. 20:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor honnan jött ez hogy ha valakinek IPhone-ja van akkor menő?
2017. júl. 13. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem lesz tole meno. Onnan jott h draga, ezert elvileg csak a jo anyagi helyzetuek engedhetnek meg maguknak, ami kozel se igaz, hisz a 14-5 eves gyerekeknek apu anyu megveszi hitelre , mikozben laknak 40 nmen a panelban...
2017. júl. 13. 20:51
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Osztalytarsamnak kb mindig a legujabb iPhoneja van, 2 havi fizetesbol osszekaparjak neki a szulei es buszke magara, instara mindenhova kirakosgatja, meg penz emojikat rak oda :DDDDDD Ezt a reteget tartom szanalmasnak az iPhoneosoknal, akiknek igazabol nem is telik ra, de raznak a rongyot, aztan ho vegen meg alig jut kajara.

Felnotteknel peldaul nem menozesbol hasznalnak iPhonet, szuleimnek is csak a konnyu kezelhetoseg miatt van apple-juk, meg mert nem akarjak 3 evente cserelni a telojukat.

2017. júl. 13. 21:28
 5/12 A kérdező kommentje:
Nekem is IPhone van, de szerintem ebben semmi 'menő' nincs. Nem anyuci vette meg. Néha már én érzem magam kínosan ha elő kell venni, pont az előbb említett személyek miatt.
2017. júl. 13. 21:47
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy a válaszokat, csak a véleményekre voltam kiváncsi. Ment a zöld kéz vagy mi.. 😀
2017. júl. 13. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Mi külföldön élünk és itt egyáltalán nem drágább az Apple, mint más termékből a hasonló minőség.
2017. júl. 13. 21:49
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

akkor meg minek foglalkozol ennyit vele?

pont ez a gyökere a problémának...a telefon is csak egy használati tárgy, de ha te észreveszed, hogy valakinek iPhone-ja van, máris elérte a célját, mert foglalkoztat...

most azzal, hogy itt kiírsz egy ilyen provokatív kérdést, azzal mivel lesz jobb?

2017. júl. 13. 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:
38%

A szifon az új nokia :D :D

Beleverték a fejekbe, hogy az milyen jó, és van is persze valóságalapja. A sok kis fejletlen médiazombi meg odaáll "önkénteskedni" vele, mintha sose volna holnap. Ugyanők hordanak márkás ruhákat is, most akkor azokat a márkákat neked bojkottálni kell, amik gyártanak kiscsíra jelmezt nekik? Egyébként meg ha zavar, hogy az emberek szemgolyóján villogni kezd a "Hogy rohadna le a háromszázezer forintos kezed gyökér" figyelmeztető felirat, akkor tedd cuki almátlanító gúnyába és ne told a kijelzőt az arcukba!

2017. júl. 14. 11:17
 10/12 Trevor. ***** válasza:
83%
Ez csak egy telefon, egy mindennapi használati tárgy. Ugyanúgy menőznek egyesek vele, mint drága autókkal vagy márkás ruhákkal. Amit viszont utálok és nem tudom megérteni, hogy a hátlapon minek kell kivágás az alma logónak. Nincs az a Samsung, Huawei stb. telefon, amihez ennyi márkalogó kivágott tok lenne.
2017. júl. 14. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!