Miért menő az iphone?
1. nem menő.
2. csak az ilyen agyhalottak nem tudnak rá zenét rárakni. érdekes, sokezer embernek sikerül.
3. mennyivel kisebb egy 4,7" vagy egy 5,5", illetve mostmár egy 5,8"-es kijelző az elvárthoz képest? vagy táskát szeretnél hordani, mert neked 7" alatt kicsi a telefon? :D
4. samsungnak sem sokkal jobb a kamerája.
nem is folytatom, szerintem te elolvastál egy 2008-10es cikket, és az alapján kiírtad ezt a szart...:D de azért a végére válaszolok. az iPhone semmivel nem jobb, mint egy samsung vagy más. annak meg igazából senkinek semmi köze, hogy másik mit vesz, és miért. gondolom még senki se szegezett neked kérdést, hogy te minek veszel samsungot, amikor az iphone sokkal jobb...ez valamiért csak egyirányú...gondolkozz el, miért.
Ez nem menőség, de tény hogy az iPhone telefonok jók, mondom ezt androidosként.
Ha valakinek nem az ár/érték arány körül forog minden, akkor egyáltalán nem rossz vétel (és itt most nem az X-ről hanem a többiről beszélek). Most ha azt nézem, árban ugyanott van egy Samsung, de feleannyi ideig nem lesz támogatása, vagy ugyanott van egy Sony ami szintén csak a névre alapozva csinál szép, de középszerű telefonokat.
Miért lenne menő? Nem az. Ez egy telefon. Ha valaki az alapján választ barátokat, csak gratulálni tudok. Én nem lettem se menőbb, se utáltabb az iPhonetól. Max Magyarországon számít nagy számnak, Amerikában vagy akár Európa jobb részein egy gyári dolgozó is simán meg tudja venni a legújabb modelleket.
Zenét nem lehet rá tölteni ingyenesen: de, képzeld el lehet. Yt-n fent van erre egy csomó trükk.
Kijelzője kicsi: fogtál már kezedben iPhonet? 7 plusom van, és egyáltalán nem kicsi. Még az 5s-t/5se-t sem mondanám annak, nagyon kényelmes és pont jó a fogásuk.
Kamerája nem jó: ne égess már ki... :D láttad hogy fotóznak? Még a régi 5s-nek is elég tűrhető a kamerája, AMI EGY 2013-AS telefon. Ha találsz androidban ilyet, ami 2013-as és olyan képeket csinál, akkor megtapsollak.
Kevesebbet tud: touch id, 3d touch, portré mód stb. tényleg nagyon kevés... És egy android mit tud annyira, mesélj már nekem :D
Sok alkalmazás fizetős: Ez egyáltalán nem igaz. Van pár, de nem vészes.
Azért jobb az iphone, mint az android SZERINTEM, mert ezt nem kell fél év múlva kukába vágni. Nem vagyok android ellenes, egész jó telókat gyártanak, de max egy évig jó mind.
Több ideig támogatott a rendszer, igaz zárt, de ez a jó benne. Elég nehéz vírust összeszedni... Barátnőmnek 3 éve megvan a 6-ja, és még mindig ugyanúgy imádja, nem akarja lecserélni. Nekem minden droidos telóm 1 évig bírta max lassulás stb nélkül.
Igaz, tényleg túlárazottan adják az ios-t, de nekem megérte és tuti azt fogok venni, ha a mostanim már elavult lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!