Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi ez a sok iPhone utalo...

Mi ez a sok iPhone utalo kerdes most?

Figyelt kérdés
Bejovok a mobiltelefonok alkategoriaba, es minden 3-5. kerdes arrol szol, hogy miert ilyen szr meg draga az iphone...
2017. szept. 15. 10:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%
Erre egyszerű a válasz. A többségnek nincs pénze megvenni. Ezért elkezdik szidni, sz*rozni, ha ingyen adják sem kéne, meg a hasonlók. Mindenki ismeri már ezt. Az irigység nagyon durván jelen van kicsi kis hazánkban. Ebben csak az a szomorú, hogy a többség nem is tudja, hogy mit tesz. Ugye manapság divat utalni az apple-t itthon. Egyszerűen a többségnek nincs saját gondolata, mondja amit mások, és örül, hogy van véleménye a világról. Ideje lenne felébredni.
2017. szept. 15. 12:56
 12/23 anonim ***** válasza:
62%

Ne gyertek már magyarázatként az irigykedéssel! Húgomnak, a barátjának, és annak az anyjának is iPhone-ja van, én is tudnék venni, de nem látom értelmét, személy szerint egy Androidossal többre megyek! Igaz, hogy nagyon jó minőségű egy iPhone, de korlátozott a rendszere, és itt Magyarországon irreálisan túl van árazva!

Tegnap jött egy ugyanilyen kérdés, ebben a #8-as vagyok, bővebb magyarázattal, és a #9-essel is maximálisan egyetértek! :

https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..

2017. szept. 15. 14:52
 13/23 anonim ***** válasza:
91%
És miért fáj ez neked, mindenkinek kötelező imádni?
2017. szept. 15. 15:15
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Nekem se pénzem nem lenne rá, se igényem :D. Ugyanarra használnám mint az 50.000 forintos Xiaomimat, akkor meg minek? Átlag felhasználó vagyok, és én sem értem hogy mi értelme 300.000 forintot egy telefonra kiadni, de egészségére aki megveszi!
2017. szept. 15. 15:25
 15/23 anonim ***** válasza:
13%

bírom, amikor valaki azt mondja, hogy ez nem irígység meg csóróság, hisz lenne rá pénze, de közben meg egyedül az fáj az egészben neki, hogy milyen rohadt drága...:D

(azt nem fogom komolyan venni, aki azt állítja, hogy ingyen se kéne neki...)

akinek van rá pénze, az nem azt jelenti, hogy van nála ennyi készpénz, hanem azt, hogy nem vágná földhöz anyagilag, ha megvenné...ilyen ember meg elég kevés van itthon...többnyire nem is ezek szidják...azok megveszik, ha ahhoz van kedvük, mert úgyse tudják másra elkölteni a pénzüket.

2017. szept. 15. 19:08
 16/23 anonim ***** válasza:
90%
9:08...attól hogy valakinek van pénze, még nem jelenti azt hogy nem képes reálisan mérni egy termék értékét. Ismerek pénzes embereket és nagyon meg tudják fogni a pénzt. Nem fognak egy sima gyrosért 3000-et fizetni csak mert megtehetik, vagy nem adnak a pizzás fiúnak 1000+ forint borravalót egy pizzáért. Másrészt valahol jogos a kritika egy olyan telefonnál ami kvázi tömegtermék.
2017. szept. 15. 19:52
 17/23 anonim ***** válasza:
87%
#13-as vagyok. Pedig nekem tényleg nem kéne ingyen se, Android-párti vagyok, és egyéb okait is felsoroltam a linkben (#8)!
2017. szept. 15. 19:56
 18/23 anonim ***** válasza:
22%
Engem nm erdekel nm az en penztarcamhoz mertek..
2017. szept. 15. 20:14
 19/23 anonim ***** válasza:
29%

Meg amugy is fosbol keszult a telo hidd el csak villogni kel vele nem hasznalni 2honap mulva dobod is mert fos szaga lesz kesob es rajosz majd h androidot kel venni ha mukodo telot akarz.

Ui iFanok ugathatnak!!

2017. szept. 15. 20:15
 20/23 A kérdező kommentje:
Te ritka nagy buta vagy David😂
2017. szept. 15. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!