Mi ez a sok iPhone utalo kerdes most?
Figyelt kérdés
Bejovok a mobiltelefonok alkategoriaba, es minden 3-5. kerdes arrol szol, hogy miert ilyen szr meg draga az iphone...2017. szept. 15. 10:41
1/23 anonim válasza:
Ennyiért már egy autót veszek, benne telefonnal.
2/23 anonim válasza:
20 éves évfordulós iPhone XX ára meg egy lakás ára lesz 2027-ben? Nevetséges.
3/23 anonim válasza:
akkor se kéne iphone, ha ingyen adnák.
4/23 anonim válasza:
Én se vagyok otthon a témában, de pont tegnap láttam egy cikket, hoyg a napokban kijött a legújabb iphone. Azt hiszem, bár nem olvastam végig. Gondolom, ezért.
5/23 anonim válasza:
Én meg Németországban élek és itt kulturáltabbak az emberek, mint a románok pl. Akkor most én nyertem?
6/23 anonim válasza:
"Ilyen nép lett sajnos a magyar : leszólja, amit nem engedhet meg a nevetséges fizetéséből, irigy másokra"
De az is lehet, mint az én esetemben, hogy van ennyi pénzem, megvehetném, de nem veszem meg. És még vagyunk így egy páran.
7/23 anonim válasza:
Mellesleg ugye tudjátok h a VILÁGON Magyarországon lesz a legdrágább,ha már ennyire egymás pénztárcájában turkáltok?
8/23 A kérdező kommentje:
5, teljesen egyetertek
2017. szept. 15. 11:56
9/23 anonim válasza:
Időpont ma 11:50
Meg is érdemlik, ha nekik ez kelll
10/23 Koplárovics Béci válasza:
"20 éves évfordulós iPhone XX ára meg egy lakás ára lesz 2027-ben? Nevetséges."
Az a 3. generációs XXX lesz, de annyiért már sz--jon is le! :)
"Mi ez a sok iPhone utalo kerdes most?"
Pár napja jelent meg a legújabb, nem lett valami olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!